Abundenta financiara- cum o atragi de partea ta

Daca este adevarat ca a gandi pozitiv te ajuta sa atragi binele de partea ta si puterea mintii are o mare influenta in modul in care ti se intampla anumite lucruri cu siguranta ca toata lumea isi cauta un echilibru pentru a avea parte de abundenta financiara.

Expertii feng shui considera ca acest aspect nu ar trebui sa guverneze viata, totusi fiind un rezultat din ceea ce poti sa faci pentru a spori posibilitatea de a fi mai…bogat in buzunare. In numele acestei dorinte tine cont de:

  1. Intrarea casei. Se considera ca numarul casei, al usei trebuie sa fie vizibil si mai cu seama intrarea curata. Asta pentru ca partea estetica sa atraga binele sub forma oportunitatilor. Pana la urma nimanui nu ii face placere sa isi faca loc printre lucruri sau mai rau printre mizerii. Crezi sau nu ideea dateaza de ceva vreme si inca din antichitate se credea ca a unge intrarile cu roseata ca de sange va tine la distanta spiritele ce aveau sa vina sa fure suflete de copii.
  2. Conform  unui crez tibetan vechi partea de est a casei reprezinta prosperitatea, zona care de altfel ar trebui sa atraga si beneficiile financiare in casa ta. Asa ca acel colt de casa ar trebui si el din punct de vedere estetic sa aiba parte de ordine si nu numai.
  3. Aragazul se crede ca este si el un element important si dincolo de curatenia lui conteaza spre exemplu sa fie functional cu cele 4 ale sale ochiuri. Asta va face ca abundenta sa fie atrasa prin toate canalele, conform specialistilor.

Dar nu in cele din urma conteaza sa oferi cu recunostinta si sa primesti cu bucurie, sa nu fii avar ci constient de ceea ce castigi si modul in care cheltuiesti acei bani.

Leave a Comment