Afla care sunt motivele pentru care inseala femeile

Cu siguranta ati intalnit tot felul de persoane care si-au inselat persoana iubita. Va intrebati care sunt lucrurile care determina persoanele respective sa faca acest lucru.

Studiile demonstreaza ca atat femeile cat si barbatii inseala la un moment dat. S-a facut un studiu care implica 3000 de respondenti. Din aceste persoane, mai mult de 20% dintre femei au recunoscut ca au fost infidele spre deosebire de 19%, rata recunoscuta de catre barbati.

Totusi, femeile au motive diferite pentru care aleg sa isi insele partenerul, spre deosebire de barbati. In timp e barbatii au diferite motive ca sa insele, femeile au altele. In continuare va voi prezenta care sunt lucrurile pe care le simt femeile si de ce acestea aleg sa isi insele partenerul. Iata care sunt aceste lucruri:

In primul rand trebuie sa stii ca razbunarea este un prim motiv pentru care femeile aleg sa insele. Probabil ca nu considerati ca acesta este un motiv destul de intemeiat insa trebuie sa stii ca razbunarea este un prim lucru care determina femeile sa insele. Daca au fost inselate, unele femei aleg sa faca la fel pentru a-si face partenerul sa simta acelasi lucru. Va intrebati  daca aceasta este o metoda eficient? Ei bine, daca doriti doar sa faceti partenerul sa se simta rau trebuie sa stiti ca aceasta metoda va functiona foarte bine. In cazul in care va doriti sa uitati de durerea prin care ati uitat, trebuie sa stiti ca acest lucru nu va functiona.

De asemenea, exista oameni si femei care isi doresc sa fie prinse. Pentru a scapa de o relatie nepotrivita, nefericita sau toxica, unele persoane ajung sa insele. Femeile sunt constiente de faptul ca barbatii nu trec peste aceste greseli asa ca isi doresc sa scape de relatia in care erau.

Leave a Comment