Afla ce trebuie sa faci cand ti se jupeste pielea

A venit vara si este absolut normal ca fiecare dintre noi sa avem grija sa aratam cat mai bine, sa avem pielea cat mai aurie, mai stralucitoare si mai frumoasa. De foarte multe ori ne intrebam care sunt lucrurile de care trebuie sa tinem cont in momentul in care vrem sa mergem la plaja.

Sigur ca o piele bronzata si stralucitoare arata mult mai bine decat o piele lipsita de orice viata, alba. Totusi, in momentul expunerii la soare ne putem confrunta cu tot felul de probleme care tin de estetica si care ne pot face sa aratam destul de rau.

In continuare veti afla care sunt lucrurile de care trebuie sa tineti cont pentru ca pielea de pe corp sa nu se jupeasca. Iata ce ar trebui sa faceti:

In primul rand trebuie sa stiti ca dupa ce ati stat o zi intreaga la soare va trebui sa racoriti zona bronzata. In momentul in care observati ca pielea incepe sa se ridice si ca se formeaza basici trebuie sa faci dusuri si bai cu apa rece. Apa rece va calma zonele iritate si va incetini procesul de decojire. Dupa ce iesiti din baie trebuie sa va tamponati pur si simplu cu un prosop curat si sa nu apasati in momentul in care va stergeti. Astfel, veti evita jupirea pielii.

Apoi, stim cu totii ca in momentul bronzarii incep sa apara si mancarimi sau usturimi. In acest caz va trebui sa eviti pe cat posibil sa te scarpini, ci sa folosesti gheata. Pune cateva cuburi de geata pe o carpa mai moale si da-le pe zonele care te mananca. Asa nu te vei confrunta cu cojirea pieleii.

Leave a Comment