Atunci cand esti in Cluj si cauti sa inchiriezi o masina, tine cont de oferta RINO

Inchirierea unei masini poate ridica diverse probleme, in conditiile in care nu cunosti domeniul sau ai ajuns intr-un alt oras, nu stii ce reputatie are o firma de rent a car. Sa nu alegi la intamplare, pentru ca desi ai sanse ca totul sa iasa bine, poate fi si invers. Oricum inainte de orice plecare vei planifica totul, printre care si ce tip de masina sa ai la dispozitie.

RINO Rent a Car, firma de inchirieri auto din Cluj, iti pune la dispozitie o oferta completa. Probabil ca ai mai auzit de ce firmele de acest gen au o flota mari de masini, intocmai pentru ca daca tu esti interesat de o masina mica sau una de lux, sa nu fii nevoit sa mergi la o alta agentie, ci sa ai totul la dispozitie in acelasi loc.

Sunt multi factori ce stau la baza deciziei de a colabora cu o firma de acest gen. Iata cateva aspecte la care poate ca nu te-ai gandit prea mult si prea bine, dar conteaza negresit:

  • Echipa de agenti nu intampina probleme lingvistice

O bariera lingvistica pune in dificultate atat pe prestatorul de servicii, cat si pe client. Nu va fi cazul aici, asadar RINO colaboreaza fara exceptie cu toata lumea. Engleza este cel mai des folosita, dar chiar si daca este nevoie de vorbitor de limba germana sau maghiara echipa de agenti de la RINO nu este pusa in dificultate.

  • Nu esti limitat de program

Nu ai idee ce frustrant este sa ai un zbor intarziat spre exemplu si sa iti dai peste cap tot programul. Poate ca nu suna la fel de drastic cand stii ca cel putin la destinatie te asteapta o masina, gata de drum. Asadar afla despre RINO ca are program nonstop, ceea ce iti permite sa colaborezi cu ei oricand si fara sa te limitezi de orar. Poti suna pentru rezervare, confirmare sau orice altceva oricand, iar aceasta practica nu atrage dupa sine preturi mai ridicate la serviciilor lor.

  • Nu sunt taxate anularile

Oricui i se poate intampla ca si pe ultima suta de metri sa se anuleze o plecare sau sa fie schimbate datele de plecare, respectiv intoarcere. Important este sa existe solutii flexibile, iar cand vine vorba de RINO pachetele de servicii sunt avantajoase – anularea unei rezervari este gratuita sau faptul ca predarea si preluarea au conditii flexibile demonstreaza acest lucru.

Nu in cele din urma, ar fi bine de mentionat ca ai parte de consiliere. In colaborarea cu RINO ai de partea ta sfatul unui specialist. Este poate frustrant sa nu stii ce sa alegi si in functie de preferintele tale sau de bugetul de care dispui ce tip de masina sa fie cel mai rentabil. Sunt si dotari suplimentare, sunt optiuni pe care le poti sau nu avea incluse. Cu alte cuvinte nu doar masina in sine conteaza, aceasta se completeaza cu servicii, asigurari extra spre exemplu, asadar va fi important sa ai de partea ta parerea unui om dedicat, a unui specialist.

Leave a Comment