Barbatii plini de umor- maestrii sexului

Vesti bune pentru oamenii plini de umor din intreaga lume: potrivit unor studii, acestia sunt adevarati regi cand vine vorba de activitatea cu partenerul in dormitor.

Un studiu realizat de catre cercetatorii de la Universittatea din Albania, a descoperit faptul ca femeile sunt mai predispuse nu numai de a avea parte de o partida de sex cu o persoana care le face sa rada, dar sunt si mai predispuse de a initia o astfel de partida mai des, deoarece se simt, din punct de vedere psihic, mult mai bine.

De asemenea, se pare ca femeile se simt mult mai protejate si mai fidele barbatului care stie exact ce fel de gluma sa faca pentru a-i dubla acesteia criza de ras. Asadar, femeile care ii gasesc pe partenerii lor a fi plini de umor, au parte de mai mult sex, iar acest lucru este calitatea cea mai de pret si pe care multi si-ar dori-o intr-o relatie.

Psihologul si antropologul Gil Greengross a declarat ca nu este surpins de aceasta descoperire, din moment ca oamenii cu un simt al umorului foarte bun sunt mult mai atractivi din punct de vedere social si nu numai. Acest lucru este adevarat, mai ales ca o multime de barbati se folosesc de umorul lor pentru a atrage femeile. Umorul este una din cel mai dorite trasaturi, femeile cautand umorul in alegerea viitorului partener.

Acest studiu s-a realizat pe femei mai tinere si care au o anumita pregatire educationala, asa ca, bineinteles, aceste descoperiri nu sunt reprezentative pentru intreaga populatie feminina. Femeile isi doresc sa rada, iar nimic nu este mai sexy decat un barbat care stie ce si cum sa spuna in momentul potrivit.

Rasul este cel mai bun medicament, deoarece ne elibereaza de tensiune, ne destinde si ne ajuta la imbunatatirea starii de spirit. Totodata, rasul poate contribui la dezvoltarea unei relatii sanatoase si stabile, tinandu-i pe oameni mereu impreuna, ajutand la cultivarea intimitatii in cuplu si rezolva unele conflicte sau neintelegeri care apar intre parteneri.

Leave a Comment