Biletul zilei – ponturi de la profesionisti

Toata lumea este interesata de biletul zilei pentru a obtine un castig. Putini sunt insa cei care isi dau seama ca au nevoie de o strategie pe termen lung. Pentru baza de informatii spre a intocmi biletul zilei, iata cateva ponturi de la profesionisti:

 • Biletul zilei castigator este cel cu mai putine meciuri pe un bilet. In mod ideal, ar fi bine sa existe un singur meci pe bilet, cu 2 daca sunt sanse reale. La 4 meciuri deja sansele tale scad foarte mult.
 • Sunt de evitat meciurile din cupele interne din fazele initiale. In astfel de cazuri sunt multi care joaca rezervele si astfel apar surprize. Acelasi lucru se intampla si la meciurile amicale. Vezi aici toate ponturile de pariuri de la tipsterii Cota2.ro.
 • Cotele te influenteaza negativ. Asadar biletul zilei il faci doar daca stii meciul in cauza. Alege pontul si abia apoi vezi cota.
 • Pariaza la sporturi pe care le cunosti. Daca nu stii nimic despre handbal, cine a castigat liga, atunci clar nu are rost sa pariezi. Daca esti in general fan fotbal, atunci mentine aceasta zona. Urmareste mai degraba meciurile live, axeaza-te pe campionate puternice si inscrie-te in platforme special dedicate pariorilor, cum este Cota 2.
 • Nu juca la recuperare. Tentatia este destul de mare din acest punct de vedere. Insa este una din cele mai frecvente greseli pe care pariorii le fac. Pur si simplu, ai pierdut, inchei pariurile pe acea zi.
 • Sunt de evitat de asemenea si biletele zilei pe echipe care au avut meciuri grele in Champions League sau Europa League intr-o saptamana. Sansele sunt ca aceste echipe sa aiba un meci mai slab.
 • Pariul nu este castigator pentru ca este un nume greu. Nu te orienta dupa acest aspect. Uneori chiar si o echipa mica poate veni cu o surpriza. Este de preferat sa pariezi pe goluri marcate, pe cornee intr-un meci cu o favorita.
 • In primele etape ale unui campionat prefera sa fii observator si abia dupa 3 saptamani aproximativ sa pariezi.
 • Este de preferat sa ai o strategie de joc potrivita stilului tau si de care sa te tii. Ceea ce putini stiu sau fata de care acorda interes se refera la importanta disciplinei atunci cand fac biletul zilei.

Cu astfel de sfaturi, sansele de castig sunt sporite. Ar fi bine insa de tinut cont si de strategii. Poate fi vorba de:

 • Strategia miza pe cota 2 – se joaca o miza fixa pe cota 2 formata din maximum 2 pronosticuri.
 • Strategia d`Alembert – recomandata pentru cei care nu au autocontrol. Este un sistem matematic menit sa reduca pierderile in decurs de o luna, 6 luni sau un an.

Acestea sunt doar doua strategii. Indiferent de ceea ce alegi  trebuie sa ai in vedere de ce banca ai nevoie. Dublezi miza dupa ce pierzi, atunci trebuie sa fii pregatit sa pierzi consecutiv de vreo 8-10 ori.

Lumea pariurilor este  mai mult decat biletul zilei si a astepta sa vezi deznodamantul acestuia. Descopera strategii si jocul in complexitatea sa, cu sfaturi si ponturi de la profesionisti, in cadrul platformei cota2.ro.

Leave a Comment