Care sunt temerile barbatilor in momentul implicarii intr-o relatie

Barbatii si femeile sunt diferiti in dragoste. Fiecare este cu principiul si cu conceptiile sale. Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile care le gandeste partenerul. Ne-am dori sa stim ce se petrece in mintea partenerului insa aceste lucruri sunt imposibile.

Tocmai faptul ca nu putem sti ce se petrece in mintea partenerului ne face sa fim fericiti intr-o relatie. Stim cu totii ca la inceputul relatiei suntem foarte fericiti si indragostiti. Ne dorim ca totul sa decurga cat mai bine, nu ne gandim la dezamagire si pare ca totul este perfect. Asa se face ca inceputul este etapa cea mai frumoasa din viata unui cuplu, o etapa nesigura in care nicicunul dintre cei doi parteneri nu stie la ce sa se astepte.

Femeile isi doresc foarte mult sa stie ce se petrece in mintea unui barbat. Probabil ca v-ati intrebat de multe ori ce gandeste partenerul fara sa gasiti un rapsunsul. La inceputul unei relatii trebuie sa va asteptati ca si parteneul sa aiba asteptarile sale. In cazul in care vrei sa afli ce gandeste partenerul tau, iata care sunt temerile lor.

La inceputul unei relatii barbatii se gandesc la final. Probabil ca te gandesti ca la inceputul relatiei, cand totul decurge atat de bine nimeni nu se poate gandi la final. Ei bine, in ciuda faptului ca relatia este foate frumoasa toti barbatii se gandesc la final, mai ales barbatii care au deja o experienta si mai multe relatii care in final s-au terminat.

Exista si barbati care nu se gandesc la asta tocmai pentru ca nu au experienta finalului unei relatii. De asemenea, barbatii se mai gandesc ca nu sunt suficient de buni pentru partenerle lor incercand sa intretina focul aprins si sa alunge monotonia.

Leave a Comment