Cariera si viata de familie

De cele mai multe ori femeile nu pot sa faca un echilibru intre ceea ce inseamna viata de cariera si cea de familie. De regula, femeile isi doresc sa ajunga la perfectiune si din acest motiv ele incearca sa faca totul perfect: vor sa fie mame perfecte, sotii ideale si femei de succes. Ei bine, toate aceste lucruri pot fi adevarate provocari mai ales in momentul in care femeia incearca sa faca toate lucrurile acestea in aceeasi perioada. Probabil ca familia iti reproseaza ca petreci prea putina vreme acasa desi tu simti ca esti extrem de obosita de la munca. Ce trebuie sa faci?

Ei bine, in timp ce alergi dupa realizarile profesionale viata personala are destul de mult de suferit. Copii sunt de obicei crescuti de bone , iar timpul petrecut cu sotii se limiteaza la weekenduri. Asadar, timpul petrecut cu familia este de cele mai mute ori limitat.

Nu este deloc usor sa muncesti o zi intreaga, sa te intorci acasa si sa ii faci pe plac cppilului tau care deobrdeaza de energie si care vrea sa se joace cu tine. Totusi, ai putea sa imbini utilul cu placutul si sa mergi impreuna cu familia ta, la un mall, de exemplu, sa iti lasi copilul sa se joace la un spatiu de joaca si mai apoi sa mergi impreuna cu sotul tau la un film sau sa faci alte activitati care sa te relaxeze si sa te scoata din stare de agitatie care te-a cuprins de-a lungul zilei. Astfel, familia ta va fi mult mai bine pentru ca vei petrece timp de calitate cu membrii ei.

De asemenea, ar fi foarte indicat ca o data la  o perioada de timp sa iti iei cateva zile libere de la serviciu. Trebuie sa iti faci bagajele si sa mergi impreuna cu familia ta la munte sau intr-un loc in care sa va relaxati si sa va distrati. Iti vei incarca bateriile si vei reusi sa impaci si cariera si familia.

Leave a Comment