Ce calitati fac o femeie frumoasa

Frumos. Un cuvant foarte puternic si care nu este nici pe departe atat de frivol si folosit ca “sexy”, “dragut” sau unul dintre alte o suta de cuvinte folosite pentru a descrie femeile, nereferindu-se la nimic altceva decat la perfectiunea fetei sau voluptatea buzelor acestora.

Este un cuvant ce detine o putere si un prestigiu mult mai mare decat orice alt adjectiv. Este un cuvant sacru care este folosit doar pentru cele care nu pot fi descrise altfel. Este un cuvant ce determina pe unele femei sa apeleze la chirurgia estetica si la diete extreme. Este cuvantul de baza al tuturor dorintelor femeilor si al tuturor eforturilor femeilor de-a lungul vietii.

Insa frumos nu este mult mai mult decat infatisarea fizica? Nu este oare de fapt acel lucru in plus care face o femeie frumoasa, in loc de a o face doar atragatoare?

Oameni care au o infatisare placuta se pot dovedi a fi de fapt foarte urati pe interior, dupa ce ii cunoastem mai bine, insa cumva un om cu o infatisare comuna poate deveni un om foarte frumos in ochii tai, dupa ce ajungi sa-l cunosti, demonstrand nu doar o data ca frumusetea nu tine doar de un aspect exterior, ci mai ales de o frumusete interioara, a sufletului, care nu tine neaparat doar de niste gene bune.

Este acea calitate care inalta o femeie de la doar a fi atragatoare si sexy, la mai mult. Este felul in care o femeie vorbeste, merge si se prezinta. Este modul in care radiaza din interior, in exterior. Este vorba despre sufletul si stralucirea ei interioara, fiind un lucru pe care nu-l poti atinge, dar il simti imediat ce intri in contact cu ea.

Frumoasa poate fi o femeie pe care nu o remarci din prima, care nu iese poate cu nimic in evidenta. Este femeia pe care trebuie sa ajungi sa o cunosti, a carei frumusete iese la suprafata odata cu fiecare conversatie, cu fiecare privire. Este un cuvant ce descrie o femeie care nu poate fi clasificata doar drept atragatoare.

Leave a Comment