Ce este masajul erotic si care dintre toate tipurile iti face tie cu ochiul?

Unii poate au trait, altii poate au auzit de acele vremuri in care nuditatea era un sbiect tabu. Senzualitatea era un concept strain, iar codul bunelor moravuri impunea o pudoare excesiva. Odata cu trecerea timpului, oamenii au inceput sa imbratiseze noi idei, filozofii si principii de viata. Unii s-au adaptat tehnologiei si sunt mai mult decat entuziasmati atunci cand se lanseaza un nou model de iPhone. Iar altii au inceput sa inteleaga ca cea mai inteligenta maniera de a aborda erotismul, este doar experimentandu-l.

Ce presupune o sedinta de masaj erotic?

Este o metoda de relaxare a trupului? Este poate prea putin spus. Este apogeul placerii pentru unii, iar pentru altii este un stil de viata. Desigur, totul cu o limita.

Dupa o zi stresanta la munca, unii au inteles ca este nevoie de ceva mult mai intens pentru a face fata noilor provocari din urmatoarea zi. Este nevoie de un masaj senzual care sa incite toate simturile. Asa ca au ales sa isi faca din asta un obicei, revenind de fiecare data cu entuziasm la o sedinta de tantric massage.

Desigur, exista posibilitatea de a alege de fiecare data aceeasi maseuza, acest lucru fiind de un real ajutor celor mai timizi din fire. Intr-un cadru intim, cu o lumina difuza, acestia se dezbraca de inhibitii imbiati de aromele uleiurilor. Se lasa dusi pe culmile placerii, savurand la maxim fiecare atingere tandra ale fetelor cu trupuri perfecte. In tinutele lor incitante, reusesc sa ademeneasca simturile celor mai puternici barbati, fara doar si poate. O experienta unica este definitia pe care barbatii au asociat-o unei sesiuni de masaj senzual.

Ce tip de masaj ti se potriveste tie?

Ei bine, nu exista un raspuns clar la aceasta intrebare. Deoarece pana nu incerci, nu afli despre ce este vorba. Insa ca un ghid general, exista niste elemente indicatoare care pot fi luate in considerare. De exemplu, daca faci parte din categoria barbatilor care are fantezii sexuale cu mai multe femei simultan te-ai putea orienta catre o sedinta de  masaj cu 2 sau cu 3 maseuze. Te vei simti asemenea unui rege pe tron, rasfatat de curtezane.

Cunoscatorii inteleg si apreciaza calitatea unei bauturi fine in orice context. Chiar si un masaj erotic devine mai savuros atunci cand lasi sampania sa curga…la propriu.

Pentru cei care nu au nicio inhibitie in ceea ce priveste nuditatea, masajul erotic nud li se potriveste manusa. Daca simti ca te incadrezi in categoria curajosilor, lasa-le expertelor sa iti exploateze trupul si sa-i afle cele mai ascunse taine.

Si nu in cele din urma, un masaj mai deosebit, cel care se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor. Da, exista si un tip de masaj care se realizeaza in cuplu. Tu si cu partenera ta aveti ocazia sa va condimentati viata amoroasa practicand ceva inedit. Veti fi surprinsi sa descoperiti ce efecte poate avea in planul relationarii, in ceea ce priveste comunicarea, intelegerea si acceptarea nevoilor celuilalt partener de viata.

Este timpul sa nu ne mai refuzam nicio placere pe care viata ne-o ofera. Stimuleaza-ti sexualitatea si lasa-te dus pe taramul placerii cu maseuzele profesionaliste de la Salon Artemis, cu locatia in Bucuresti.

Leave a Comment