Cele mai bune servicii de avocatura din Cluj

Fiecare societate legislativa, care are ca domeniu de activitate reglementarea legilor romanesti este constituita ca acea societatea civila de avocati ce acorda consultanta profesionistilor si sunt pasionati de castigarea cator mai multe procese, putand sa raspunda cu promptitudine si eficienta tuturor celor care apeleaza la ei, asa cum am fost si eu.

Prima data, am intrat pe site-ul www.bd-partners.ro pentru a vedea mai multe detalii, deoarece aveam nevoie de cei mai buni in domeniu pentru castigarea procesului. Nu imi permiteam sa aleg servicii de avocatura slabe, pentru ca asta m-ar fi costat mult mai mult. Pentru mine, o pierdere este mai grava decat o investitie mare. Prefer sa investesc in ceva bun decat sa am pierderi mai mari in ceva de proasta calitate.

Marea mea problema a fost divortul. Acum cativa ani mi-am deschis o afacere in domeniul corporatist, dovedindu-se un adevarat succes. Succesul acesta a atras, insa, multe persoane care nu aveau intentii tocmai bune. Asa a aparut si fosta mea sotie. Ea era iubita unui afacerist cunoscut pe vremea cand eu am intalnit-o si vazand ca am mai mult succes, ea a incercat sa ma cucereasca. Pe vremea aceea, nu am vazut aceste lucruri, cazand in mrejele ei. Asa am ajuns sa ne casatorim si sa inceapa usor, usor sa imi distruga afacerea. Ceea ce eu nu am stiut este ca ea si prietenul afacerist despre care vorbeam incercau sa imi ia toata averea si sa ma insele, ea creand conturi pe care punea toti banii luati de la mine. Acest lucru a fost o mare dezamagire pentru mine si m-am vazut nevoit sa caut un avocat cat mai bun, pentru a ma ajuta sa ies cat mai benefic in urma procesului.

Unii din cei mai de succes avocati din Cluj m-au ajutat foarte mult, pentru ca acum averea mea se afla in siguranta si daunele create de fosta sotie abia ca se mai observa astazi. Cu o experienta bogata in consilierea cu privire la procedura de divort, o firma de avocatura m-a ajutat sa-mi pastrez numele, sa inchei conventiile matrimoniale si la partajare. Partea care a fost mai dificila a fost ca in tot acest timp a aparut si un copil, dar avocatii m-au ajutat sa imi exercit drepturile parintesti asupra acestuia si au stabilit domiciliul sau la mine acasa, unde este cel mai in siguranta.

Totodata, ei au reusit sa puna interdictie de vizita pentru un timp fostei mele sotii, deoarece aceasta a incercat doar sa ma lase si pe mine si pe copil in strada. Din fericire, datorita avocatilor bine ales nu s-a intamplat asa ceva, pentru ca au fost profesionisti si au facut ca totul sa iasa un adevarat succes.

Leave a Comment