Cele mai potrivite meserii pentru viitor

In ziua de astazi este destul de greu sa gasesti un loc bun de munca si chiar am auzit foarte multi tineri care se plang de locuri de munca sau de faptul ca nu stiu incotro sa o apuce.

Tinerii fac diferite studii, sunt studenti si se trezesc la finele studiilor ca nu au un loc de munca sau ca isi pot gasi unul, insa in spatele unei tejghele, unde sunt angajati ca si vanzatori. Ei bine, acesta este motivul pentru care in continuare vom elabora cateva meserii importante care au viitor. Iata care sunt acestea:

Ingineri

Inginerii in IT sunt mai mult decat cautati si sunt foarte bine platiti.

Cand apesi un buton pe un website, te duce in alta pagina. Desi pare foarte simplu, exista cineva care trebuie sa programeze butonul ca sa faca acest lucru, ceea ce e mai complicat decat s-ar putea crede. Inginerii (sau dezvoltatorii) front-end creeaza ceea ce noi vedem online in fiecare zi. In afara procedurilor de codificare care sunt necesare pentru acest job, dezvoltatorii front-end trebuie sa aiba idei si viziuni despre ce va functiona cel mai bine pentru un utilizator web. Potrivit birourilor de statistica, rata angajarii va creste cu 22 la suta pana in 2020 pentru inginerii front-end, mult mai mult decat proportia de 14 la cu care este asteptata sa creasca rata de angajare a dezvoltatorilor de software. Salariul mediu al unui dezvoltator front-end va fi de 81.670 de dolari.

Medici

Medicina este o meserie care ofera garantat un loc de munca. In cazul in care va ganditi ca in viitor sa parasiti tara, trebuie sa stiti ca medicii sunt foarte bine platiti in afara tarii. Daca medicina este o pasiune pentru tine, nu ezita sa o faci pentru ca merita toate eforturile.

Leave a Comment