Clujenii se bucura de serviciile platformei Stailer! Afla si tu cum poti sa ai parte de ele

Ce-i drept, clujenii au fost primii care s-au bucurat de serviciile platformei Stailer in ceea ce priveste industria frumusetii si asta pentru ca prima lansare a platformei a avut loc in toamna anului trecut in Cluj Napoca.

Aceasta platforma le-au eficientizat foarte mult timpul, au avut parte de experiente noi, de calitate si profesionalism.

Pentru ca zvonurile circula foarte rapid, datorita cererilor, platforma s-a extins si in alte 4 orase din Romania, respectiv Iasi, Bucuresti, Timisoara si Oradea, iar in curand si in alte zone ale tarii. Asadar, daca esti din aceste 5 orase, esti si tu privilegiat.

Cum functioneaza platforma

Este o platforma care te programeaza online la toate saloanele de infrumusetare din Cluj sau din celelalte orase in care se afla.

Ori acest lucru iti ofera posibilitatea de a-ti eficientiza foarte mult timpul. De la orele petrecute in telefoane cautand un loc liber pe scaunul unui salon, ajungi sa te programezi cu Stailer in mai putin de 3 minute.

Putem spune ca este un record, ceea ce lumea spera de foarte mult timp la acest lucru si asta pentru ca de cele mai multe ori, atunci cand exista un eveniment important in viata lor si trebuiau sa mearga, nu gaseau un loc liber la un salon pentru a se aranja, machia si asa mai departe.

In plus, Stailer nu se adreseaza doar femeilor, ci si barbatilor, pentru ca portofoliul de servicii este destul de larg.

Nu mai este necesar sa te programeze stilistul in functie de agenda sa peste o saptamana sau doua. Cu platforma Stailer te programezi la orice ora din zi sau din noapte in functie de programul tau. Deci, poti sa stai linistit acum cand ai evenimente importante in viata ta, te poti programa chiar in aceeasi zi.

Serviciile oferite de Stailer

La capitolul servicii oferite la salon Vestige, acestea sunt de o calitate superioara si asta pentru ca, in spatele saloanelor exista profesionisti cu experienta vasta in domeniu, care iubesc ceea ce fac si sunt atenti la nevoile fiecarui client in parte.

Orice persoana care vrea sa se programeze cu Stailer, poate accesa platforma si la fiecare salon exista informatii foarte detaliate precum preturile serviciilor, durata lor, fotografii din cadrul saloanelor, cat si recenziile celor care au fost deja la acele saloane.

Cireasa de pe tort in ceea ce priveste aceasta platforma este ca poate fi utilizata ori de cate ori ai nevoie, pentru ca este 100% gratuita si nu te conditioneaza cu absolut nimic, nici macar daca sa iti faci un cont sau nu.

Platforma este asteptata cu mare nerabdare si in celelalte colturi ale tarii si asta datorita beneficiilor pe care le ofera. Este o platforma eficienta, te poti programa simplu si rapid la orice salon doresti.

Asadar, daca esti din capitala, Iasi sau celelalte orase, atunci cand vrei sa mergi la un salon de beauty, nu uita sa te programezi cu platforma Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro.

Leave a Comment