Concursurile – mania mea

De cand ma stiu mi-a placut sa particip la concursuri si tombole. Uneori am castigat, alteori nu, insa ma atrage sa stiu ca exista acea posibilitate sa castig un premiu, chiar si unul singur, din miile sau zecile de mii de participanti. Cum a venit vara si multi ne gandim la concediu, m-am aliniat cu trendul si am gasit concursul perfect care imi ofera sansa de a castiga un city-break in Istanbul – concursul Aerolines.

Sigur mai exista si altii care au aceeasi pasiune ca si mine, prin urmare voi detalia putin in ce consta concursul, ce premii ofera si cum se poate participa. Timpul trece, si cum perioada de desfasurare a concursului Aerolines este de pe 10.06 pana pe 09.07, cei ce vor sa participe ar trebui sa se grabeasca.

Va veti intreba care sunt premiile. Dupa cum am spus, unul dintre ele consta intr-un city break de 2 nopti in minunatul Istanbul, pentru 2 persoane. Aici intra si transportul cu avionul, cazare, mic dejun, camera dubla, in intervalul 1 septembrie – 15 decembrie. Poti sa adaugi la aceste 2 zile cateva de concediu planificate in acelasi Istanbul – cum ma gandesc si eu sa fac, mai ales ca ar fi in extra-sezon, cand totul e mai liber si mai linistit.

Un alt premiu consta intr-un set de 3 trollere de voiaj, iar cel de-al treilea premiu este reprezentat de un voucher valoric ce poate fi folosit pentru cumpararea de bilete de avion. Tare utile mi-ar fi fost voucherele astea anul trecut, cand am cautat o varianta mai ieftina de bilete avion Bucuresti Londra. Pacat ca atunci nu era organizat un astfel de concurs. In fine.

Cum participi? De obicei la asta ma uit ultima data, de aceea tot spre final de articol va detaliez. Cei ce vor sa participe trebuie doar sa indeplineasca niste task-uri detaliate pe regulamentul oficial de pe site. Va trebui ca participantul sa aiba un cont pe reteaua de socializare Facebook – asta nu este o problema, majoritatea avem. Apoi exista de indeplinit o serie de task-uri pentru a acumula sanse mai multe de castig – like la pagina, trimitere de alte informatii, share-uri etc. La final, castigatorul va fi desemnat aleatoriu, conform regulamentului oficial ce exista pentru orice concurs care se respecta si care vrea sa castige increderea participantilor. Istanbul, vin!

 

Leave a Comment