Crucea digitala

Adaptate la noile vremuri cimitirele sunt si ele trecute in lista de nevoi de modernizare. Si un bun exemplu este deja Sunset Memorial Park din Philadelphia, acolo unde crucile sunt digitale. Suna poate ciudat insa se coreleaza cu ideea de a-ti aduce aminte de defunct intr-un mod placut.

Sistemul vizeaza un cod de bare atasat celor care doresc pe cruce. Cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone citirea codului de bare de pe orice cruce iti aduce un fel de istoric a celui care nu mai este in lumea pamantenilor. Cu muzica favorita, imagini si clipuri insumeaza un doar al amintirilor. La momentul cumpararii pachetului doritorii vor fi ce care vor opta pentru ceea ce defineste existenta personei dragi din viata lor, totul urmand a fo atasat unui site securizat.

Poate ca nu ai intelege la aceeasi valoare o astfel de inventie insa este o modalitate de a pastra vie amintirea unor persoane. Asa cum cei care au deschis o afacere cu acest concept au declarat a fost gandul de a arata urmasilor pe cei pe care nu i-au cunoscut prea mult, prea bine pana la momentul decesului. Pentru cei care nu si-au cunoscut o parte din membrii familiei, pentru cei care isi amintesc cu drag de ei o astfel de aplicatie si o cruce digitala este mai mult decat o satisfactie personala. Si din pura curiozitate se poate sa descoperi ce viata au avut alte persoane de asemenea, cu conditia sa existe crucea digitala.

Inspirati din lumea actuala, moderna sotii Miller se gandesc sa isi extinda afacerea vazand ca da roade. Asta pentru ca pana acum nu exista o competitie pe piata si afacerea merge ca pe roade. O prima idee in acest sens ar fi aceea de a crea o biografie a artistilor in locul in care s-au nascut, au trait.

Leave a Comment