Cum iti afecteaza gelozia relatia

In ziua de azi cuplurile se destrama foarte usor din anumite cauze . Cea mai frecventa cauza intalnita intr-un cuplu este gelozia

Gelozia te indeparteaza incet de persoana iubita fara sa iti dai seama prea usor. Ea apare de cele mai multe ori din teama de a nu pierde persoana iubita.Iubirea duce la formarea unei relatii de cuplu iar gelozia o distruge in cele mai multe cazuri .

Orice persoana in relatia ei trece prin anumite situatii in care este geloasa din anumite motive.Dar daca gelozia este nejustificata creeaza stari de disconfort atat pentru cel ce o traieste cat si pentru cel ce o suporta .O mica gelozie nu deranjeaza pe nimeni chiar ii doveste celui din jur ca il iubesti si ca iti pasa de el.

Exista niste reguli daca se poate spune asa care ar trebui respectate intr-o relatie pentru ca ea sa fie frumoasa .

Atat barbatii cat si femeiele sufera in mod egal cand vine vorba de gelozie.In general se nasc gelozii fara nici un sens . De exemplu barbatul este gelos daca femeia se aranjeaza excesiv si iese asa pe strada mai ales fara el . Daca iubirea exista intre voi nici nu ar trebui sa se puna problema in acest fel .In general te macina gandul ca se uita altii la iubita ta ca oricine ti-o poate lua etc .Aici apare o neincredere totala,tu nu ai incredere in ea ,nu stii ca pentru ea esti unic si nu te-ar da pentru nimeni .

De asemenea munca la servici este un motiv de gelozie pentru multi . Daca primesti un telefon de la un coleg de servici in legatura cu o tema ,repede te gandesti la altceva si intri la banuieli .Sau daca se intampla sa ramai peste program ca asa este serviciul uneori partenerul/partenera intra la banuieli . Un alt motiv care duce la gelozie este facebook-ul ,e-mailul .Multi sunt obisnuiti sa intre pe contul partenerei/partenerului si sa il controleze mereu . Un lucru total gresit .

Motivele geloziei sunt multe dar cu siguranta prin comunicare libera cu partenerul/partenera poti rezolva orice . Este bine sa construiti niste reguli impreuna ,in sensul ca aveti dreptul la putina libertate si intimitate .

 

Leave a Comment