Cum sa ii spui adio fara implicare

Cu siguranta ca orice intalnire atunci cand este la inceput, la debutul ei este foarte frumoasa si foarte romantica.  Sigur ca la inceput ne itnelegem foarte bine cu partenerul mai ales ca atunci se intampla sa ne iubim cel mai mult, s aincepem sa ne cunoastem si fiecare dintre noi sa aiba un oarecare mister. Misterul este ce; care tine aprinsa placara pasiunii si atat timp cat este mentinut, relatia va functiona foarte bine.

De foarte multe ori, se intampla insa sa ne dam seama ca persoana cu care avem o relatie nu este tocmai ceea ce ne-am dorit si ca ne-am dori sa ne cautam altceva. ne gandim cu neplacere la cum va lua partenerul decizia pe care am luat-o si nu ne dorim ca el sa sufere pentur ca de fapt, nu este vina lui ca relatia trebuie sa se sfarseasca ci este mai degraba vina ta ca nu poti sa te atasezi sau ca nu iti place. De fapt, nu este vina nimanui pentur ca este normal sa se intample acest lucru insa nu pute sa ne invinuim pentru astfel de lucruri.

Atunci cand te decizi sa pui capat relatiei trebuie sa iei cele mai bune decizii, sa fii matura si sa ai o atitudine potrivita. Asadar, in momentul in care te-ai hotarat sa pui punct este cazul sa ii spui clar si raspicat.

Cea mai buna alegere este sa vorbesti cu partenerul tau fata in fata si sa ii explici care este situatia. explica-i clar sentimentele tale si spune-i ca nu iti mai doresti o relatie cu el. Daca ati trait clipe frumoase impreuna ar fi nedrept sa ii spui partenerul prin alte surse ca nu mai vrei o relatie cu el.Dar nu acasa, ci intr-un loc public, cum ar fi o cafenea sau un parc. Cu siguranta aici nici unul, nici altul nu va indrazni sa ridice tonul sau sa arunce vorbe urate.

Leave a Comment