Cum sa iti alegi rochia de mireasa in functie de forma corpului

Rochia de mireasa este cel mai important aspect al unei nunti. La urma urmei, rochia de mireasa este ceea ce face mireasa sa arate precum zana din povesti pentru ziua ei cea mare. Cu toate acestea, rochia de mireasa trebuie sa fie atent conceputa sau aleasa, incat ea trebuie sa accentueze frumusetea rochiei, a mirese, si sa imbine perfect stilul si personalitatea miresei. Tipul de rochie trebuie sa completeze si tema nuntii, incat alegerea unei rochii de mireasa in functie de silueta trebuie sa se faca in cele mai bune conditii si principii.

Alegerea rochiei de mireasa in functie de forma corpului

Silueta in forma de mar va avea intotdeauna un cadru mai larg de alegere, incepand de la umeri largi si pana la talia mica. Diferentele tin sa completeze bustul, precum si fundul, incat sa poti sa fii invidiata in totalitate de invitati. Daca te incadrezi in aceasta cateforie, trebuie sa iti alegi rochia care lasa greutatea sa se ascunda de la trunchi si sa sublinieze membrele inferioare. Un decolteu in forma de V atrage atentie in partea de sus, incat sa va ascundeti eficient trunchiul. Daca nu stii de unde sa cumperi o rochie de mireasa, poti gasi rochii mireasa doar aici la cele mai bune preturi si in cele mai inedite modele.

Siluetei in forma de para i se potriveste o rochie care sa evidentieze partea de sus, incat coapsele acestora sau fundul sa nu fie puse in valoare. Camuflarea trunchilului inferior trebuie sa se fie bine realizata, incat umerii ingusti sau bustul mic sa fie evidentiati prin rochia de mireasa. Optati pentru rochii de mireasa cu umerii goi, pentru cele fara bretele, pentru cele cu un decolteu in forma de V, incat sa incadrati cel mai bine calitatile voastre. Imprimeurile pe talie trebuie sa fie si ele pe rochia de mireasa, incat sa fiti ca la un bal in ziua nuntii.

Femeile care se caracterizeaza prin forma corpului ca fiind a unui triunghi inversat, adica au umeri mari, solduri inguste si le fac sa para cat mai corpolente trebuie sa opteze pentru acele rochii cu talie ingusta, pentru rochii cu bretele, care le ajuta sa isi acopere si mai mult partea superioara. Rochiile care au detalii in jurul taliei sunt cele mai potrivite pentru aceste tipuri de silueta. Rochiile de mireasa care castiga un plus la talie lasa partea de jos libera, incat sa flatezi si mai mult corpul tau si poti alege pentru acele rochii de sirena, cu volane sau cele de bal.

1 Comments

Leave a Comment