Cum trebuie sa iti asortezi tinutele

Stim cu totii ca femeile sunt in stare de destul de multe lucruri pentru a iesi in evidenta si pentru a fi cat mai frumoase. Tot aici se incadreaza acel gen de femei care sunt adevarate fashioniste. Vorbesc despre femeile care nu merg pana la magazin fara sa arate bine, sau care nu merg sa arunce gunoiul pentru ca  ca nu arata destul de bine in ziua respectiva.

Sigur ca nu putem sa generalizam si sa vorbim despre aceleasi lucruri in cazul oricarei persoane insa toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine si astfel incearca sa combine diferite tinute.

Femeile fac orice ca sa arate bine si pentru aceste lucruri sigura ca se si imbraca corespunzator. S-a tot intrebat in ultimul timp care o fi regula primordiala atunci cand ne alegem o tinuta pentru ca aceasta sa fie cat mai stilata si mai eleganta.

Ei bine, nu exista o regula stricta in acest sens ci trebuie sa alegem o tinuta care sa ne avantajeze, sa fie conform varstei, personalitatii si mai ales sa fie in functie de preferinte.

Evita sa iti cumperi texturi pe care nu le poti combina intre ele. Alege combinatiile in stil costum, dar nu in versiunea clasica, desi costumul clasic ar trebui sa fie indispensabil garderobei oricarei femei. Dar ar trebui sa poti combina toate piesele vestimentare din garderoba ta.

Gandeste-ti tinuta pana in cele mai mici detalii. Este trist sa vezi o fata care poarta o pereche de pantofi in cu totul alt stil decat cel al tinutei, la care a mai si asortat o geanta care nu se potriveste deloc.

Asadar, trebuie sa purtam exact ceea ce ne place insa s a nu exageram niciodtaa. In plus, cel mai improtant este sa ne simtim cat mai bine in pielea noastra pentru ca cea mai importanta este atitudinea.

 

Leave a Comment