Cura de slabire cu scortisoara

Scortisoara este acel ingredient minune care poate stimula chiar si cele mai insesibile simturi. Scortisoara este o mirodenie care stimuleaza foarte muly papilele gustative si cele olfactive.

Pe langa aceste lucruri, exista o serie de beneficii de care putem sa avem parte daca consumam socrtisoara.

Scortisoara este ingredientul minune din vinul fiert pe care il pregatim iarna. Aroma sa deosebita ne incanta simturile, iar savoarea pe care o da bauturii este aparte. Se pare, insa, ca acest condiment oriental face mai mult decat sa ne incante papilele: ne ajuta sa dam jos kilogramele in plus.

In plus, scortisoara ajuta la reglarea nivelului de zahar din organism stimuland metabolismul  glucozei. De asemenea, scortisoara aduce numeroase beneficii functionarii creierului favand diferite efecte benefice  si favorizand activitatea cerebrala.

In primul rand, trebuie sa stiti ca daca va doriti sa faceti o cura de slabire cu scortisoara trebuie sa evitati anumite produse care sunt interzise si dauneaza siluetei.

Ideea principala care ar garanta eficienta dietei consta in faptul ca scortisoara impiedica depozitarea grasimilor, iar acest lucru are legatura directa cu reactia termogenica a scortisoarei, asadar cu stimularea organismului uman.

Dieta cu scortisoara si miere de albine consta, de fapt, intr-un ceai pregatit din aceste ingrediente, care trebuie baut cu o jumatate de ora inainte de micul dejun si o jumatate de ora inainte de somn, seara. Nu este nici o restrictie in ceea ce priveste alimentatia si nimic referitor la exercitii fizice. Si, totusi, se afirma ca astfel se dau jos pana la 2 kg saptamanal.

De asemenea, trebuie s amai stiti ca nu puteti aceasta solutie pentru o perioada prea lunga de timp. Mai mult, este important sa faceti aceasta cura de slabire l;a indicatiile unui medic deoarece poate afecta destul de mult sanatatea daca nu este efectuata corespunzator.

 

Leave a Comment