Custile pentru animale si pasari te ajuta sa le protejezi mai bine

Atunci cand ai o ferma sau pur si simplu ai pe langa casa animale pe care le cresti si le ingrijesti, este necesar sa le oferi acestora toate conditiile necesare astfel incat sa se dezvolte frumos si armonios.

Animalele in general au nevoie de un anumit spatiu unde sa se desfasoare, nu trebuie sa stea ingramadite laolalta. Asadar, daca ai deja animale sau te gandesti sa iti iei, mare atentie in primul rand la spatiul pe care il poti aloca acestora! Incearca sa te raportezi la acest spatiu cand optezi pentru un anumit numar de animale. Dar nu doar numarul lor este de luat in seama, ci si dimensiunea. Un animal mai mare poate ocupa de exemplu acelasi spatiu cat altele 5 mai mici.

Una dintre metodele prin care ai grija de animalele tale este sa construiesti un gard care sa imprejmuiasca terenul pe care il ai pe langa casa. In acest fel te asiguri ca animalele nu vor depasi perimetrul alocat loc si nu le vei pierde. Insa aceasta nu este singura solutie la care poti recurge.

In special noaptea, atunci cand cu siguranta separi animalele intre ele, ai nevoie de custi speciale, alocate pentru fiecare specie in parte.

In acest sens, in ajutorul tau vine magazinul online Super Farm Land, cel care iti pune la dispozitie atat elementele necesare construirii unui gard electric pentru animale, cat si a custilor de care ai nevoie pentru a le proteja.

Pentru ce animale si pasari ai nevoie de cusca?

Dupa cum am precizat mai sus, unele animale si pasari au nevoie de custi speciale, in care sa fie separate de celelalte pe care le ai in curte.

Asadar, ai nevoie de custi iepuri de la Super Farm Land. Aceasta le ofera iepurilor un spatiu suficient de miscare. Este construita din lemn lacuit – in acest fel ai garantia rezistentei acesteia in timp. Nu trebuie sa iti faci griji nici pentru zilele ploiase – acoperisul din bitum isi va face bine treaba si va proteja iepurii impotriva umezelii. In interior vei gasi si o  vana din plastic ce poate fi usor scoasa si curatata ori de cate ori va fi necesar.

Gainile sunt cele care au iarasi nevoie de un spatiu dedicat. Gasesti custi pasari de la Super Farm Land pentru o organizare asa cum trebuie. Acestea sunt confectionate din lemn lacuit, au 6 usi ce se pot deschide si inchide in mod individual. De asemenea, custile dispun de doua etaje si au o scara interioara care sa le ajute pe pasari sa ajunga mai usor la etajele superioare. La fel ca si la custile pentru iepuri si acestea au acoperis din bitum.

Pentru a vizualiza toate produsele destinate cresterii si ingrijirii animalelor si pasarilor puse la dispozitie de magazinul Super Farm Land, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al acestuia.

Leave a Comment