Deconecteaza-te in aceasta vara

DeconectareTe vei simti mai putin stresat.

Esti stresat? Smartphone-ul tau ar putea fi problema. Un studiu realizat de cercetatorii Britanici, au descoperit ca smartphone-urile iti pot stimula nivelul de stres. Smartphone-urile iti pot creea nevoia de a vedea imediat si a raspunde, fie la un mesaj, la o alerta sau un beep.

Restrictionand folosirea smartphone-ului tau poate fi o metoda buna de a scapa de stres si vei scapa de sentimentul acela ca esti la telefon 24/7.  Trateaza-te cu niste pace si liniste.

Vei avea timp sa cladesti relatii fata in fata.

Telefoanele mobile ar putea fi doar alte ustensile la o cina. Cu totii am fost vinovati la un moment dat sau altul, de texte, verificarea email-urilor ce au legatura cu munca sau instagram la ultima masa de la un restaurant. Intr-un sondaj “Good Technology”, 38 la % din cei care au participat, au recunoscut ca isi verifica email-urile ce au legatura cu munca in timp ce se afla la cina.

Dar care este rostul de a petrece timp de calitate intr-o dupa amiaza cu familia si prietenii, atunci cand singurul lucru pe care ti-l amintesti este fotografia sau check-in-ul pe care l-ai postat ? Cand afisezi mai mult interes in telefonul tau, ai putea sa fii rapit de la interactiune si vei rani o relatie.

Deconecteaza-te in aceasta vara si petrece timp pentru cei care inseamna cel mai mult pentru tine si angajamentul intr-o conversatie. Chiar si anumite afaceri incep sa fie de acord, oferind discounturi consumatorilor ce ofera telefoanele gazdelor inainte de a se aseza.

Vei fi capabil sa experimentezi vara in totalitate.

Cand scapi de dispozitive, te poti deconecta si sa profiti de avantajele pe care vara poate sa ti le ofere. De ce sa stai atasat de electronice cand sunt o multime de oportunitati de a iesi afara si a te conecta cu natura ?

Programeaza-ti o activitate afara pentru tine si prietenii tai. Mergi cu bicicleta, relaxeaza-te la mare sau viziteaza un parc de amuzament. Cand esti ocupat sa te bronzezi, dispozitivele tale sunt mai in siguranta acasa.

2 Comments

Leave a Comment