clinicazetta.ro

Cine afirma ca barbatii sunt mai neglijenti decat femeile cu privire la aspectul fizic face o mare greseala. Uneori barbatii sunt chiar mai grijulii decat femeile atunci cand ies din casa – se asigura ca arata perfect, pana in cel mai mic detaliu. Pentru aspectul fizic un barbat poate chiar sa apeleze la operatii estetice, la implant de par sau diverse diete care sa il ajute sa arate cum isi doreste.

Poate ca e de vina mandria sau caracterul ambitios pe care il au barbatii. Poate ca e doar o dorinta de a arata precum actorii de prin filme. Oricare ar fi situatia, grija pentru propriul aspect fizic a unui barbat cu siguranta a fost subevaluata.

Acum, sa fim seriosi. Cati dintre cei care incep cursuri de actorie – daca tot am facut referire la actori – arata perfect? Tot timpul exista ceva de imbunatatit – acest dicton se aplica si aspectului fizic. In special in cazul barbatilor ce aleg calea actoriei, astfel de detalii conteaza foarte mult. Noroc ca exista solutii, chiar medicale, ce pot rezolva eventualele probleme.

Fiecare barbat trebuie sa recunoasca teama de a se confrunta cu problema calvitiei, cu atat mai mult actorii. Nu isi pot permite ca, odata ce au fost distribuiti intr-un rol, sa isi modifice radical aspectul fizic. Exista mese, exista peruci, insa a avea propriul par ofera si un plus de incredere in sine. Nu doar din astfel de motive exista barbati care apeleaza la implanturi de par. Actori suntem cu totii, pana la urma, in acest film ce il traim intreaga viata – se spune ca viata bate filmul si chiar asa e! Un implant de par iti poate inlatura problemele legate de aspectul fizic, de increderea in propria persoana, poate inlatura nesiguranta si te poate readuce pe o asa-zisa linie de plutire.

La un moment dat, actorii – chiar daca nu recunosc – apeleaza la clinici si isi modifica aspectul fizic prin operatii estetice. Poate ca acestea nu sunt din cele mai vizibile, poate ca e vorba de tratamente de reintinerire pentru piele, de implanturi de par care previn deteriorarea aspectului podoabei capilare, ori poate fi vorba de alte mici retusuri. Cert este ca grija pentru aspectul fizic nu este doar o caracteristica a actorilor – orice barbat pentru care infatisarea conteaza poate sa apeleze la un moment dat la astfel de interventii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *