Detaliile termostatului Salus iT500 si cum isi pot utilizatorii imbunatati experienta folosirii acestuia

Pentru cunoscatori, Salus pune la dispozitie o serie de dispozitive si sisteme moderne, menite sa controleze cat mai eficient un sistem de incalzire al casei, precum o centrala termica. Se refera la un potential ridicat al centralei si al modului in care un utilizator se bucura de efectele acesteia.

In acest sens, un sistem modern precum noul termostat Salus iT 500 vine cu o serie de detalii care sa avantajeze orice proprietar. Iata ce descoperim dupa instalarea kitului cu pricina.

Salus si al sau termostat iT500

Pachetul cu termostatul iT500 include un receptor, adaptor, consola, suportul de perete, suruburile necesare si un gateway. Sistemul se instaleaza chiar foarte usor, avand pasi descriptivi in acest sens. Termostatul dispune de un ecran intuitiv si cu ajutorul unor afisaje usor de descoperit ca si semnificatie face ca utilizatorul sa isi programeze facil modul de functionare al centralei. Spre exemplu, lateralele acestuia pe ecran te ajuta sa setezi, sa confirmi, sa pornesti si sa cresti sau descresti temperatura, in  timp ce partea centrala iti afiseaza ce anume este in functiune.

Aparte de minimul necesar pentru setarile unei centrale, Salus iT500 dispune si de functii necesare confortului cat si sigurantei de folosire. Spre exemplu blocarea ecranului nu permite ca un copil sa schimbe setarile. Poate fi vorba si de atingerea din greseala, astfel ca un astfel de buton face ca centrala sa fie ferita de schimbari bruste, nedorite.

Afisajul de temperatura, unde si la ce nivel este temperatura ambientala pornita, functionarea apei calde menajere sunt de asemenea afisaje care sa indice in mod clar ce setari s-au realizat la centrala. Termostatul iT500 de la Salus inglobeaza o serie de avantaje pentru utilizator, cand a controla confortul termic al casei presupune cunostinte ceva mai complexe. Spre exemplu, cu ajutorul acestui tip de termostat se pot contoriza chiar si doua zone de incalzire si o zona de incalzire cu una de furnizare a apei calde menajere.noul termostat salut it500

Salus iT500 si comenzile de la distanta

Noul termostat Salus iT 500 merge la un alt nivel de control al unei centrale, fata de clasicele stiluri cunoscute. In varianta sa, controlul termic al unei locuinte se poate realiza prin intermediul conexiunii la internet, chiar prin aplicatia dedicata instalata pe un smarthpone. In acest sens, este necesar ca utilizatorul sa isi inregistreze codul termostatului pe site-ul oficial, saluscontrols.ro. Sistemul de incalzire se configureaza in pasi simpli, iar rezultatul este cel de usurinta in folosire – prin intermediul telefonului termostatul va actiona conform nevoilor si setarilor utilizatorului, chiar si cand acesta nu este acasa.

Acelasi termostat salveaza din energia folosita de catre centrala, in masura in care exista si un program cu o astfel de menire. Functia modului de vacanta este si ea importanta, amintind utilizatorului sa inchida caldura din locuinta si sa o porneasca la intoarcere. De asemenea, alegerea intervalului orar pentru furnizarea caldurii si a apei calde, a zilelor din saptamana cand centrala sa porneasca dupa un orar bine stabilit sunt functii pe care termostatul Salus iT500 le include.

Majoritatea functiilor de acest gen sunt functionale si in lipsa temporara a unei conexiuni la internet, deci un plus de avantaj si astfel nu va exista scuza pentru buna functionare a sistemului ales.

Leave a Comment