Dropcam poate detecta oameni

Dropcam_Lens_PalmCamera video Wi-Fi Dropcam este gata sa devina mai buna. Compania a anuntat joi ca abonatii la “Dropcam Cloud Recording” vor primi un software update pentru a sprijini detectia de oameni. In alte cuvinte, software-ul poate spune diferenta dintre un caine fugind prin camera sau un om intrand pe usa.

Compania a anunat de asemenea noul produs hardware, Dropcam Tabs, un add-on pentru Dropcam Pro. Dropcam si Dropcam Pro au fost evaluate in mod consistent ca fiind cel mai vandut produs de pe Amazon din sectiunea Camera si Photo, si brandul este cea mai bine vanduta camera de luat vederi al celor de la Amazon.

Nu numai ca, camerele sunt ieftine, Dropcam Pro poate ajunga pana la 200 de dolari, dar sunt extrem de usor de configurat. Doar conectati un Dropcam la reteaua wireless si apoi configurati camera folosind computerul. Daca ai iOS, poti realiza o configurare gratuita de PC direct din aplicatia de iOS.

Ceo-ul si cofondatorul Dropcam, Greg Duffy, le-a spus celor de la Mashable ca majoritatea din afacerea sa este de acasa si utilizatorii micilor afaceri, unde Dropcam este folosita ca o camera de securitate, monitorizare a bebelusului, camera pentru vreme sau o buna modalitatea de a monitoriza cu usurinta activitatea animalutului tau de companie. Utilizatorii pot sa se uite la streamul video-ului live. Utilizatorii pot de asemenea sa aleaga sa stocheze inregistrarile video pe cloud, unde pot fi facute publice sau private.

Detectarea oamenilor

Software-ul Dropcam este realizat pentru a trimite alerte utilizatorilor atunci cand este detectata miscarea in fata camerei. Poti sa-ti configurezi aceste alerte sa te notifice doar atunci cand exista miscare in anumite zone, cum ar fi deschiderea unei usi, sau sa te alertezi atunci cand este detectata o miscare intr-o anumita zona.

Desi alertele normale sunt disponibile gratuite pentru toti utilizatorii, Dropcam adauga o noua caracteristica numita detectia oamenilor pentru abonatii Cloud Recording, care potrivit lui Duffy ar fi 40% din toti utilizatorii.

 

1 Comments

Leave a Comment