Echipamente IT second hand

Nu ne permitem sa achizitionam toate nebuniile IT pe care ni  le-am dori. Si sunt suficiente in zilele noastre. Sunt o multime de echipamente de care unii ar avea nevoie in ceea ce priveste munca sau poate de ce nu sa fie acel calculator performant si de brand cu care experienta jocurilor sa fie una fara egal.

Ca o alternativa la astfel de echipamente exista varianta second hand, refurbished. Pe intelesul tuturor asa cum se gaseste si pe www.server-config.ro termenul de refurbished se refera la acele echipamente ce pur si simplu nu mai sunt 100% noi. Insa pe departe a fi vorba de cele care nu mai sunt bune de utilizat, cele atat de afectate dupa lungi perioade de folosire au nevoie de reparatii capitale, de modele vechi si aproape iesite din uz. De fapt este un concept prost inteles caci totul se refera de fapt la echipamente care spre exemplu au fost achizitionate in sistem leasing, se intorc la producator insa inca se pot folosi ca si modele de actualitate.

Cu un pret avantajos orice impatimit de tehnologie se va avanta sa isi achizitioneze astfel de produse, sub o astfel de forma. Reducerea este una semnificativa pentru faptul ca nu tine de metoda clasica de a lua produsul direct din magazin de pe raft. Asta inseamna aproximativ 35% fata de pretul ce in mod normal se va gasi la raft.

Dincolo de pret avantajul de a apela la server-config.ro tine si de complexitatea produselor. Cu alte cuvinte o data ce  vei cumpara un produs de aici vei primi totul la pachet cu ce inseamna utilizarea lui, cu Windows licentiat, cu toate cablurile de care ai nevoie pentru a-l pune in functiune si pentru a-l folosi cu succes si nu in cele din urma ai parte si de garantie. Pana la urma orice produs cumparat ti se garanteaza ca este perfect functionabil si fie el si in varianta de second hand acesta nu compromite situatia si calitatea. Asa se face ca te vei bucura de garantie de 3 ani sau de un maximum de 6 luni cand vine vorba de bateriile unui laptop.

Garantand ca ceea ce se va achizitiona este cu adevarat un produs care sa te avantajeze vei descoperi ca atunci cand iti doresti ceva in adevaratul sens al cuvantului exista posibilitate de a merge pana la capat. Cauta doar alternative si modalitati care sa te duca in acel punct.

Leave a Comment