platforme metalice

Spatiile de depozitare a diverselor tipuri de marfa trebuie în mod cât mai eficient amenajate. Vorbim despre posibilitatea de a face din acest spatiu unul mai organizat, dar si mai încapator. Una din solutii este includerea unor platforme metalice. Ce presupune o astfel de abordare?

Platformele metalice si trebuie sa stii despre acestea

Platformele metalice permit exploatarea pe intregime a spatiilor diverse. Sunt o solutie la îndemâna, tinând cont ca prezinta o structura stabila, au o serie de avantaje la utilizare si nu conditioneaza din punct de vedere al modificarilor privind spatiul în sine. Nici din punct de vedere al costurilor nu se poate spune ca este ceva îngrijorator.

Desian Fer poate crea astfel de platforme. Astfel, spatiul castigat va fi amenajat dupa necesitati: accesul persoanelor este posibil atât la sol, cât si sus pe platforma. Desigur, o cerinta anume pentru montarea acestor tipuri de platforme se refera la necesitate ca spatiul sa fie suficient de înalt.

Avantaje

  • Pot fi configurate dupa necesitati, în functie de specificul domeniului de activitate. Inclusiv podeaua poate fi proiectata tinând cont de particularitati si de caz.
  • Castigi spatiu pe doua sau mai multe niveluri.
  • Spatiile pot fi atât suprafete de lucru, cât si zone de depozitare.
  • Accesul catre platforma se va putea face fie cu scara sau ascensoare. Pot de asemenea sa fie suport pentru marfuri, zona la care accesul va fi posibil utilizând transpaleti.

Oferte de la Desian Fer

Pentru a proiecta astfel de platforme metalice poti apela la Desian Fer. Acestea sunt configurate cu grinzi si coloane laminate, sunt structuri rezistente, stabile si de calitate. Proiectele nu sunt standard, de aceea pretul difera, în functie de dimensiuni si preferinte.

Trebuie spus ca proiectele de acest gen respecta normele în vigoare si nu sunt o simpla improvizatie, ci o solutie optima si cu beneficii pe termen lung privind modul de amenajare si exploatare a spatiilor de depozitare de orice fel. Platforma metalica poate fi adaptata ca structura si înaltime, astfel încât ss se potriveasca în interiorul spatiului avut în vedere. Include sisteme si elemente de protectie, structura sa fiind una rezistenta.

Aceeasi sursa poate fi accesata si pentru proiectarea de rafturi metalice, scari sau hale metalice. Detalii de contact aici:

Str. Prometeu nr. 1A

Arad, judetul Arad

Punct de lucru :

Zimandcuz 270H, jud. Arad

desianfer82@gmail.com

+40 751 673 354

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *