Evenimente virale ale anului 2015

Cu siguranta ai vazut, din intamplare macar, videoclipul cu barbatul care il striga pe “Cristi” in timp ce fumeaza o tigara iar un caine il trage de gheata. Ei bine, un filmulet nu foarte amuzant, dar care a ajuns viral in mediul online, astfel ca, pe Internet, au luat fiinta mai multe grupuri care il “cauta” pe Cristi. Nu stim de ce unele lucruri ajung sa devina virale pe Internet, dar cert este ca ajung celebre. Nu o fi acest filmulet cel mai distractiv dintre toate, insa, pe Internet, au existat o multime de lucruri ce s-au raspandit extrem de rapid.

Lucruri virale din 2015

Provocarea Charlie Charlie- jocul in care trebuia sa invoci un spirit a devenit extrem de cunoscut pe Internet, intr-un timp extrem de scurt. Ei bine, acesta a devenit viral dupa ce jocul a fost luat prea in serios de catre parintii, preotii si invatatorii din Republica Domincana. Jocul implica balansarea unui creion peste un altul, si invocarea unui demon pentru a raspunde la o intrebare cu “da” sau “nu”.

Rochia- in februarie 2015, poza cu rochia a devenit virala. Astfel, o multime de internauti vedeau rochia in alb si auriu, in timp ce altii o vedeau negru cu albastru. Astfel, in prima saptamana, rochia a “primit” 10 milioane de tweet-uri in care a fost mentionata. Cu toate ca s-a confirmat ca rochia ar fi albastru cu negru, foarte multi nu sunt de acord cu acest lucru.

Left Shark- performanta lui Katy Perry de la Super Bowl a fost extrem de asteptata, insa o figura neasteptata a “furat” intreg show-ul. In timp ce canta “Teenage Dream” si “California Gurls”, Perry avea alaturi doi rechini. Evident, rechinul din stanga sa nu prea stia miscarile, astfel ca aceasta a devenit, instant, o celebriate in mediul online. De asemenea, celebritatea sa a durat aproape un an, deoarece costumul “rechinului din stanga” a fost extrem de popular de Halloween.

Blogger: Cristina M.

Leave a Comment