Fanii ajuta la imbunatatirea Battlefield 4

originalProducatorii seriei de jocuri Battlefield, DICE planuieste sa lanseze un nou “Mediu de test pentru comunitate” care ii va permite sa testeze noile imbunatatiri si schimbari cu ajutorul jucatorilor de pe PC, dupa cum a anuntat astazi.

Battlefield 4 a avut o intindere dura, ce a durat inca de la lansare, nenumarate probleme tehnice, unele dintre ele extrem de serioase, au “virusat” jocul pe toate platformele. Imbunatatiri au fost facute de cand shooter-ul a debutat pentru prima oara, dar chiar si la 6 luni dupa acest lucru, este inca departe de a fi perfect. Noul mediu de test pentru comunitate cauta un numar mare de testeri pe care doar baza jucatorilor o poate furniza.

Intr-un post de pe Battlefield blog, DICE explica ca mediul de test pentru comunitate va fi folosit sa testeze noi idei si solutii pentru problemele actuale inainte de a le oferi jucatorilor de Battlefield.

In timp ce scopul celor de la DICE este sa foloseasca mediul de test pentru comunitate pentru a imbunatati Battlefield 4 pe toate platformele, doar jucatorii de PC vor fi capabili sa participe. Mai specific, doar membrii premium al jocului Battlefield 4, acel lucru care le ofera detinatorilor DLC-uri si alte caracteristici. Acestia vor fi capabili sa se inroleze la acest program. Instructiunile pentru a realiza acest lucru sunt disponibile in post-ul de pe blogul lor, dar doar un numar limitat de jucatori vor fi capabili initial sa participe. DICE spune ca planuieste sa se extinda la o baza de jucatori mai mare in viitor dupa ce testeaza acest nou program.

Battlefield 4 a fost lansat anul trecut in octombrie pe Xbox 360, Playstation 3 si PC si a aparut pentru Xbox One si Playstation 4 la lansarea respectiva din noiembrie. Actualizarile au fost livrate in luna urmatoare pentru a se confrunta cu lag-ul, probleme ale sunetului, problemele de matchmaking si o varietate de alte probleme.

Leave a Comment