Firmele de avocatura dau lovitura in Romania

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa uiti de cosmarul orelor petrecute pe la avocati, prin tribunale sau prin birouri si notariate arhipline ? Acum, visul american se afla in plina desfasurare si in Romania.

Firmele de avocatura capata tot mai mult notorietate si succes pe piata de profil. Iar importanta lor in randul populatiei creste odata cu performantele inregistrate.

Cum au aparut firmele de avocatura in Romania?

Firmele de avocatura s-au dezvoltat mai intai in orasele mari, precum Clujul, Iasiul, Bucurestiul, insa, acum, sunt prezente si in orasele de marime medie sau chiar mici. Avantajele constau in rapiditatea si calitatea serviciilor oferite.

Transparenta si dedicatia pentru meseria pe care o practica ii recomanda pe avocatii angajati in astfel de firme ca fiind printre cei mai buni. Cu un simplu click pe site-ul firmei poti vizualiza profilul angajatilor si poti sa alegi sa colaborezi cu persoana care ti se potriveste cel mai bine.

Firmele de avocatura isi construiesc echipe puternice pentru a se orienta direct spre nevoile clientului si isi imbunatatesc in permanenta serviciile, pentru rezultate eficiente. Avocatii sunt deschisi si isi adapteaza strategiile, astfel incat sa isi valorifice atuurile si sa isi atinga obiectivele.

Avantajele colaborarii cu firme de avocatura atat pentru persoane fizice, cat si juridice

Cu experienta dovedita atat in instanta cat si in consultanta, firmele de avocatura si-au diversificat serviciile, pentru a acoperi cat mai multe cereri ale pietei. In acest fel, o echipa de avocati Cluj-Napoca pune la dispozitia clientilor servicii de consultanta juridica, asistare in fata instantei, mediere, negociere sau arbitraj si recuperarea creantelor.

Firmele de avocatura ofera servicii atat persoanelor fizice, cat si societatilor comerciale din toate domeniile. Consultanta preventiva este, de asemenea, o practica frecventa si un punct forte al firmelor de avocatura responsabile care includ preventia in valorile companiei.

Mai mult decat atat, deschiderea serviciilor oferite de firmele de avocatura este atat de mare, incat sunt puse la dispozitia clientilor inclusiv servicii de consultanta in start-up si investitii, servicii de personalizare a diferitelor tipuri de contracte, verificarea completarii, executarii si derularii actiunilor cambiale etc.

Un alt serviciu inedit este asistenta si suportul oferit romanilor din Diaspora. In acest fel, romanii din strainatate sunt sprijiniti in demersurile juridice pentru diferite actiuni, precum divortul, tutela, repatrierea, asistenta in redactarea actelor, succesiunea, partajul s.a.

De asemenea, exista firme de avocatura care ofera servicii pentru ONG-uri, pentru Asociatiile de Proprietari sau pentru CAR-uri.

Oportunitati de practica si de angajare pentru tinerii absolventi 

Este util pentru tinerii avocati sau absolventii de drept sa stie faptul ca aceste firme le pot pune la dispozitie oportunitatea de a desfasura stagiatura sau practica, devenind interni pentru o perioada mai scurta sau mai lunga.

Insa, acestia pot deveni chiar angajati cu drepturi si obligatii depline, pe termen lung. Cu un CV si o scrisoare de recomandare, visele pot deveni realitate.

Simte-te ca in filme, sunat-ti si tu avocatul pentru orice probleme, nelamuriri sau solicitare. Fie ca ai nevoie de un partaj, de o succesiune, de rezolvarea unor conflicte atat in tara, cat si in strainatate, este bine sa stii ca poti intra in contact cu toata increderea cu un avocat care iti va pune la dispozitie toate mijloacele legislative pentru ca problema ta sa fie rezolvata in siguranta si in timp util.

Daca inca nu ai aflat, te poti informa online si vei gasi cele mai bune firme de avocatura, acum si in Romania, mai precis in Cluj.

Afla mai multe detalii despre servicii si onorarii direct de la profesionistii in legi!

Leave a Comment