Gaming-ul pe un laptop potrivit

samsung-ud590_b928ad2a0eab609aGaming-ul de pe Desktop, mobilizat

Multumita acestei tehnologii grozave, gaming-ul mobil nu trebuie sa insemne sa joci Threes pe iPhone-ul tau. Poate insemna sa joci jocuri AAA, precum Call of Duty : Ghosts si Bioshock : Infinte, oriunde ai merge. Cu GS60, poti sa joci orice joc mare din ziua de azi, si va arata de 5 ori mai bine decat pe o consola, va pot garanta acest lucru.

Cei de la Mashable, au testat un numar de jocuri noi, precum Batman : Arkham Origins si Assassin’s Creed IV : Black Flag, si au mers perfect. Grafica arata incredibil, si daca esti multumit de joaca pe un frame rate standard de 30 fps, gaming-ul pe Ghost va face un vis sa devina realitate. Pentru frame rate-uri mai mari, va trebui sa inlaturati efectele grozave.

Batman a mers putin greu cu totul activat, mergand sub 30 fps cu o multime de inamici de pe ecran sau efecte de fizica grea. Black Flag merge neted la 45fps. Jocul popular free-to-play Warframe, atinge 80fps, desi hartile sunt foarte populate cu o multime de schimburi de focuri si poate scadea intre 35-40fps. Si jocul Crysis 3 merge la o medie de 22 fps cu totul activat.

MSI a mers mai departe si a spus ca Ghost este capabil sa ruleze pe un ecran 4k. Asa ca, cei de la Mashable, si-au luat un ecran 4K de la Samsung, noul U28D590D, ce este primul facut cu sprijin potrivit pentru gaming. Sarind de la 1080p la 4K, este masiv, un numar de 4 ori mai mare de randat. Chiar si atunci, atat Batman, cat si Crysis 3 a reusit 30 fps la jumatate de putere. Asa ca, in timp ce consolele ruleaza jocurile la 1080p, acest laptop poate s-o faca la 4K si sa aiba o calitate de pictura mai buna.

Asa ca, daca aveti ceva bani pusi deopartei MSI GS60 Ghost este alegerea potrivita pentru un laptop potrivit pentru gaming de performanta.

Leave a Comment