Iata cum poti imbunatati relatia cu soacra ta

Foarte multe femei isi fac griji in ceea ce priveste relatia cu mama soacra. Inca din popor se spune ca mama soacra poate fi o poama acra asa ca cel mai bine ar fi sa ai grija cum te comporti pentru a nu crea o impresie gresita despre tine. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai o atitudine corecta fata de ea:

Iti vorbeste despre fosta, cum era, ce facea,, ti-o aduce in discutie si cateodata iti mai si spune pe numele ei. Iti vorbeste despre ea, uneori de bine, alteori de rau. “Pai cucoana voia ca fiul meu sa-i cumpere masina” sau “ea voia sa se mute cu el”. Eu stau si ma intreb “pai nu este normal?”, daca asa zice de ea oare de mine ce zice?”. Cum sa o cred ca mie imi vrea binele? Daca o deranja idea ca el sa se mute cu ea, cum ar fi de acord sa se mute cu mine?

Cand te vede respiratia ei se accelereaza, ai senzatia ca a urcat 10 etaje, oare de ce te intrebi? De ce a devenit asa agitata? Pai de ce, normal ca ii provoci agitatie, o ameninti si simte ca ii plesneste capul. Ai devenit o amenintare pentru ea. Vrea ca fiul ei sa se casatoreasca, vrea copii insa cu toate astea te saboteaza. Discuti cu ea, ii spui sa nu-si mai streseze fiul cu casatoria ca asta il face sa o respinga si mai tare, insa ea nu cedeaza. Stie ca nu este bine, desi i-ai spus insa ea isi continua ritualul.

I te destainui, ii spui anumite lucruri pe care le faceti sau ce planuri aveti, ea isi ia lectia si discuta cu el. Discutiile pe care tu le ai nu i le dezvalui partenerului tau, insa ea face asta cu siguranta.

 

 

Leave a Comment