Idei creative de amenajare de la specialisti

Decorarea locuintei, in special pentru cei care locuiesc la casa si mai au si o suprafata in care amenajeaza o gradina, reprezinta o misiune importanta de adus la indeplinire. Ideile pot fi multe, iar specialistii ne recomanda: amenajarea cu pavele pentru curte de la Pavconsult poate reprezenta acel detaliu care va conferi intregului spatiu aspectul dorit.

Cu fiecare an tendintele in decoratiuni se diversifica, iar ideile de amenajare cu atat mai mult. Nu ai cum sa dai gres insa daca decizi sa amenajezi curtea si gradina cu pavele. Avantajele acestui sistem de decoratiuni pentru gradina sunt multiple; primeaza insa aspectul estetic, intrucat printr-o curte pavata de la care pleaca alei serpuite catre gradina, foisor sau straturile de flori ori alte dependinte ale casei ofera acel aer de eleganta mult cautat.

Recomandarea de a folosi pavelele este cu atat mai mult sustinuta cu cat accesul la punctele de interes din curte si gradina este facilitat. Astfel aleile pavate si bordurile reprezinta o varianta ideala pentru imprejmuirea rondurilor de flori, a unui foisor sau pentru a oferi o cale de acces catre locul de joaca pentru copii. In acele zile ploioase in care accesul in gradina este mai dificil, aleile pavate isi servesc scopul si contribuie de asemenea la o imagine foarte ordonata a gradinii.

Un alt avantaj al pavelelor il reprezinta faptul ca pot fi foarte usor reorganizate, in modele si culori dupa preferintele proprietarului. In momentul in care factorii atmosferici sau tranzitul de persoane si autoturisme distrug aleile betonate, se impune inlocuirea totala a lor. Daca s-a spart insa una din placile de pavaj, poate fi inlocuita mult mai usor, sau pot fi facute chiar reorganizari totale pentru alei, pot fi transformate din alei drepte in alei serpuite si asa mai departe.

Amenajarea curtii si gradinii nu vizeaza altceva decat relaxarea si confortul proprietarului si musafirilor ce ii vor calca pragul. Ideea de a amenaja alei pavate, imprejmuite cu ronduri de flori, jardiniere sau chiar fantani arteziene poate duce la un aspect deosebit al locuintei, spre deliciul tuturor. Datorita durabilitatii, posibilitatii de reorganizare si inlocuire rapida dar si a aspectului conferit intregii case, nu e de mirare ca tot mai multi opteaza pentru pavele ca si idee de decoratiune pentru intreaga curte si gradina.

2 Comments

Leave a Comment