Implantul dentar INNO folosit de Dental Premier – iata ce avantaje prezinta pentru tine!

Dental Premier este clinica stomatologica din Bucuresti in cadrul careia parca se intampla minuni. Serviciile lor sunt variate, inalt calitative, preturile sunt in raport optim cu calitatea, deci nu stiu ce ti-ai putea dori mai mult. Astazi vreau sa iti vorbesc despre o ramura secundara a unui serviciu pe care cei de la Dental Premier il ofera si anume implantul dentar.

Trebuie sa stabilim de la bun inceput ca daca alegi serviciile Dental Premier, iar eu chiar iti recomand asta, beneficiezi de interventii profesionale. Cat despre implantul dentar, acesta este de 3 tipuri in cadrul acestei clinici: implantul dentar INNO, implantul dentar Bredent si implantul dentar Nobel Biocare. Astazi vreau sa ne axam pe tot ce inseamna implant dentar INNO pentru ca tu sa stii pe viitor de ce l-ai alege.

Ce este implantul INNO si ce scop are?

Despre implantul dentar INNO trebuie sa stii ca este produs in Coreea de Sud si are un pret mediu daca e sa il comparam cu celalalte implanturi dentare de pe piata. Este creat printr-o tehnologie speciala, ceea ce face ca integrarea in os sa fie una rapida. Sa stii ca multi romani aleg implantul dentar INNO pentru pretul vizibil mai mic, dar si pentru ca prezinta calitate ridicata.

Ca scop, implantul dentar INNO se axeaza pe tot ce tine de restaurare estetica din punct de vedere gingival. Dupa cum am spus, osteointegrarea este rapida si totodata puternica.

Sa stii ca cei ce la Dental Premier, pentru ca integrarea in os sa fie in adevaratul sens al cuvantului rapida, utilizeaza tehnologia factorilor de crestere PRGF – Endoret. Aceste tip de tehnologie implica folosirea unei plasme bogate din sangele pacientului pentru accelerarea vindecarii intregului proces. Pana la urma asta iti si doresti, nu? Sa beneficiezi repede de un implant dentar, sa nu implice probleme , sa te recuperezi rapid si sa fie rezistent.

Daca vrei sa stii ce pret au aceste implanturi dentare INNO iti recomandat sa iei legatura cu expertii in domeniu, personalul de la Dental Premier. Ei sunt cei mai in masura sa realizeze o cotatie de pret pentru ca sunt o multime de lucruri ce trebuie avute in vedere.

Fie folosesti pagina lor oficiala, dentalpremier.ro, pe care gasesti un formular de contact, fie la unul dintre numerele de telefon +40742.288.440 / +40758.237.878 pentru informatii / oferte / programari. Ii gasesti in Bucuresti pe Strada Maria Rosetti nr. 26A, Sector 2.

Leave a Comment