In zile toride de vara, alege Stailer si te programezi simplu si rapid la orice salon

In perioada de vara este de asteptat ca frecventa cu care mergi la salon sa fie mai mare. Asta pentru ca ai nevoie de epilare, de masaje, de manichiura, pedichiura, de coafat lejer. Caldura iti cam da lumea peste cap si ai nevoie de ingrijire completa cum s-ar spune. Rasfata-te la salon, cu programare facuta online, simplu si rapid. Iar aici Stailer te ajuta!

Stailer a fost creat pentru digitalizarea programarilor

Este mai usor ca oricand sa iti faci o programare la coafat de zi la salon Bellysima din Iasi sau la oricare alt salon din orase precum Bucuresti, Oradea, Cluj sau Timisoara. Stailer este platforma de care te poti folosi pentru a te programa. Iata cum.

Accesezi pagina, iar la fiecare camp disponibil din filtrul acestui site ai de completat cu cateva informatii. Vei nota cand anume iti doresti sa mergi la salon, orasul si tipul de serviciu dorit. In cateva secunde iti sunt afisate toate optiunile.

Fie ca vorbim despre preferintele barbatilor sau despre cele ale femeilor, cu totii isi doresc ca atunci cand merg la salon sa nu piarda vremea asteptand, sa nu se decaleze programarile prea mult. Isi doresc de asemenea preturi corecte si sa ramana cu o experienta placuta cand pleaca din acea locatie. Iar asta inseamna mai intai de toate sa isi aleaga corect locatia unde sa aiba parte de anumite servicii de hair and beauty.

Nu ai nimic de pierdut si nici de platit

Daca inca te intrebi de ce sa alegi aceasta cale atunci cand trebuie sa te programezi la salon, afla ca Stailer este nu doar eficient, ci si gratuit. Astfel, iti faci cate programari iti doresti si cate ai nevoie, poate chiar si pentru cei dragi tie. De fiecare data vei avea parte de aceleasi conditii si anume de rapiditate, eficienta, dar si gratuitate.

Daca nu esti convins, vezi aici.

Creeaza-ti un cont si fii mai eficient

O alta modalitate prin care poti folosi aceasta platforma se refera la crearea unui cont de client. Nu iti ia mai mult de cateva minute si pe termen lung inseamna alte cateva minute castigate de fiecare data, pentru ca nu vei mai completa toate datele tale la fiecare accesare.

Afla ca Stailer nu te conditioneaza in ceea ce priveste crearea unui cont. Insa probabil ca vei dori sa iti faci unul, de vreme ce asta inseamna sa ai acces la alte cateva functionalitati. Spre exemplu poti seta remindere pentru fiecare programare in parte. Acesta este de tip SMS primit cu cat timp inainte setezi tu.

Asadar, daca este sa rezumam toata aceasta poveste atunci am spune ca Stailer este calea ta spre a fi mai eficient, a castiga mai mult timp pentru ce conteaza in viata ta. Adica tu. Ceea ce cautai poate in ore, online, filtrul de la Stailer te ajuta sa faci in cateva minute. Nu doar sa gasesti, ci si sa alegi salonul dorit.

Acceseaza pagina si bucura-te de aceste avantaje.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Comment