Incearca noua platforma Stailer pentru programari la salonul de infrumusetare

Daca vrei sa beneficiezi de unele dintre cele mai bune servicii de infrumusetare, atunci trebuie sa alegi noua platforma Stailer! aceasta poate fi utilizata de pe orice dispozitiv, iar pentru un confort si mai sporit poti apela la aplicatie. In ambele cazuri iti poti rezerva locul la serviciul de infrumusetare dorit. Incearca noua platforma Stailer pentru programari la salonul de infrumusetare!

Stailer este o platforma online ce ofera tuturor clientilor sansa de a se programa la unele dintre cele mai bune saloane din Romania. Lista oraselor unde este disponibila aplicatia cuprinde un numar de 41 de locatii. In 41 de orase poti face programari la saloane, fiecare oras avand multiple saloane de infrumusetare si hairstylisti. Peste 1000 de centre de infrumusetare sunt gata sa primeasca noi clienti prin intermediul acestui site. Incearca noua platforma Stailer si da startul programarilor!

Cum poti obtine o programare la un salon?

Pentru a te programa ai doua posibilitati – platforma si aplicatia. Platforma poate fi accesata de pe laptop sau PC, dar si de pe telefon sau tableta in browser. Aplicatia mobila se descarca gratuit de pe App Store, App Gallery si Google Play. Dupa ce te-ai hotarat ce vei folosi, urmeaza alegerea salonului. 

Odata ce ai intrat pe site sau pe aplicatie, nu este necesara programarea imediata, ci poti compara saloanele, stilul de lucru si preturile. Pentru a vedea ce saloane sunt disponibile in zona ta, cauta orasul de pe prima pagina a platformei sau a aplicatiei. Dupa ce ai selectat orasul, selecteaza genul tau si in acest fel vei vedea toate saloanele ce ofera serviciile corespunzatoare femeilor sau barbatilor. 

Daca ai gasit un salon sau un hairstylist la care sa te programezi, selecteaza ora si data la care doresti programarea, apoi finalizeaz-o. in contul de pe aplicatie sau pe site vei avea toate detaliile programarii si poti primi si un SMS cu acestea. Daca ai nevoie de ajutor, poti discuta cu echipa Stailer pe live chat sau poti consulta ghidul video privind programarile. Alte detalii aici despre platforma Stailer. 

Ce se intampla daca nu mai poti ajunge la programare?

De foarte multe ori planurile ni se pot schimba peste noapte si pot aparea o multime de incidente. Programarile la salon nu sunt intotdeauna cele mai importante si se poate intampla sa nu poti ajunge din varii motive. asadar, Stailer iti permite sa anulezi programarea de pe site sau de pe aplicatie. Hairstylistul va fi notificat cu privire la anularea programarii tale. Este foarte important sa o anulezi si nu doar sa nu te prezinti. In acest fel pastrezi o relatie buna cu hairstylistul sau cu salonul.

Se poate intampla ca si hairstylistul sa nu poata sa iti ofere la timp serviciul de care ai nevoie. La fel, la randul tau si tu vei fi informat referitor la anularea sau decalarea programarii. 

Pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile pe care le ofera aceasta platforma, intra pe site si consulta sectiunea de intrebari frecvente. 

 

Contact: support@Stailer.ro

Leave a Comment