Infidelitatea, boala grea – ce solutie este oferita de Detectiv Premium

Una din cele mai frecvente motive de separare sau chiar divort se refera la infidelitate.  Se pare ca relatiile odata asumate sunt mai greu de rupt, desi lucrurile nu sunt roz. Sunt multe motive pentru care un barbat sau o femeie ar continua o relatie oficiala, desi exista si o alta in paralel. Problema este ca ranile provocate de o astfel de situatie nu pot fi atat de usor sterse. Pentru cei care sunt casatoriti, de la dorinta la realitatea divortului exista cale lunga.

Pentru ca s-au vazut fortati de a continua un mariaj, pentru ca simteau minciuna dar nu aveau si dovezile concrete, cei mai indrazneti au apelat la servicii de investigare si supraveghere in Bucuresti. Detectivii particulari au devenit un soi de aliati pentru cei care isi doresc sa demonstreze fidelitatea partenerului.

Cum functioneaza o astfel de colaborare

Trebuie spus ca exista limite, ca in zilele noastre o astfel de activitate este reglementata prin lege. Prin urmare, nu se vor monta microfoane in spatiul privat sau nu se vor realiza fotografii in aceste zone. Supravegherea si fotografierea in spatiul public insa, in momente cheie, ar putea fi de ajuns incat sa scoata la iveala adevaratul comportament moral al unei persoane.

Cei care apeleaza la serviciile unui detectiv particular se declara mai mult decat multumiti, datorita avantajelor. Practic fara sa se implice, sa isi compromita imaginea, au parte de rezultate rapide si fara indoiala adevarate. Decid ulterior ce masuri sa adopte. Este sa spunem o metoda mai discreta si mai convenabila pentru oricine, pentru ca marturia unora sau a altora, dubiile sau parerile nu sunt de ajuns pentru a pune capat unui mariaj.

Un alt avantaj este desigur faptul ca o astfel de misiune de supraveghere implica tact si nu numai. Bucurestiul spre exemplu este destul de mare astfel incat dintr-un sector in altul te pierzi usor, cand ai doar vagi detalii despre unde ar putea fi partenerul surprins intr-o ipostaza comprimitatoare.

Cum lucreaza Detectiv Premium

O agentie de profil, Detectiv Premium, ofera servicii de supraveghere pentru cei care doresc sa descopere care este adevarul cu privire la fidelitatea partenerului. Nu vor conditiona in ceea ce priveste distanta, locatia, vor realiza deplasari astfel incat sa nu piarda din vizor subiectul.

Pentru ca o astfel de decizie vine la pachet cu tot felul dde stari, Detectiv Premium ofera consilierea gratuita. Dupa ce pune toate detaliile la punct, partea concreta a muncii inseamna de obicei munca de teren, avand si un alt detectiv ce lucreaza din birou. Cu aparatura profesionala, cu tehnica bine stapanita si experienta la activ, supravegherea are rezultate ce nu intarzie sa apara.

Se ofera un raport complet la finalul misiunii, tot ceea ce constituie probe se va inmana solicitantului, cu mentiunea ca intreaga operatiune si tot ce rezulta din ea, informatii private, sunt protejate de codul etic si de aspectele prevazute in contractul semnat de la inceputul colaborarii.

Fie ca este vorba de o gelozie nefondata sau de banuieli de ce nu, a verifica totusi anumite situatii aduce liniste si restaureaza un firesc in relatie. Iata ce cauta toata lumea – certitudini ce intr-o oarece masura vin din partea colaborarii cu un detectiv particular.

Leave a Comment