charm studios

O multime de locuri de munca vin cu mici trucuri, cu pile sau relatii, insa nu toata lumea este recunoscatoare sa le aiba. O prietena de a mea de exemplu s-a luptat cam doi ani de zile pana a gasit un loc de munca potrivit, din care sa se intretina si sa isi puna la punct creditele.

Ca orice om, avea nevoie de bani pentru a plati unele datorii acumulate in ultimii ani. Alaturi de facturi, mai urma si taxa de scolarizare la facultate. Probabil atunci a luat decizia de a lucra de acasa pentru unul din cele mai de succes studiouri de videochat din tara si anume Charm Studios. Mereu si-a dat interesul pentru aceasta munca, dar ceea ce a contat cel mai mult a fost perseverenta sa. Desi lucra dupa un program pe care si-l calcula dupa fortele sale proprii, prietena mea reusea intotdeauna sa isi pastreze zambetul pe buze.

Charm Studio iti promoveaza un stil de viata rafinat

Desi sunt o buna prietena cu ea, nu am stat sa o judec niciodata. Aveam incredere in ea si in ceea ce reusea sa faca, lucru care a contat foarte mult pentru ea. Interesul meu pentru ea este mai mult decat o prietenie, este probabil o relatie de familie ca intre fete, ca intre surori. Nu i-am pus la indoiala decizia, insa am fost capabila sa inteleg ca nu are de ce sa ii fie rusine. A fi model de videochat nu este ca si cum ti-ai vinde trupul pentru bani. Ci, vinzi o imagine pozitiva a ceea ce transmiti. Vinzi de fapt un interes pentru public, daca il pot numi asa.

Acum, din exterior vorbind, se pare ca CharmStudio este cel mai tare studio de videochat ceea ce m-a facut sa intru si eu pe site-ul lor. Am aflat ca sunt ani de experienta pe piata din Romania, ca sunt modele incantate si sunt o multime de avantaje ca sa lucrezi pentru ei. Confidentialitatea si increderea in munca modelelor de videochat este premiata cu bonusuri, ceea ce face ca domeniul de videochat sa fie o arta plina de mister.

Atat de la prietena mea, cat si de la informatiile citite am aflat ca nimeni nu are acces la contul tau, la numele tau real, astfel incat ramai mereu protejata. Daca vrei mai multe venituri, daca vrei sa ai un stil de viata rafinat, atunci Charm Studio este raspunsul.

In prezent, sunt incantata de viata mea, insa pentru cele care stiu sigur ca aceasta este cea mai buna cale, un model de videochat castiga si peste 1000 de doalri lunar, bani care asigura mai mult decat o viata modesta.

Acum pot sa ii dau dreptate prietenei mele cand spune ca viata ei s-a schimbat de cand lucreaza de acasa in videochat. Nimeni nu stie cu ce se ocupa, reusind sa ascunda extrem de bine munca sa. Poate aceasta isi doreste, insa nu sunt in masura sa o critic. Cert este ca acum zambeste mai mult, isi permite mai mult, ba chiar imi face si mie cadouri cand primeste bonusuri. Pentru ea si multe colege de ale ei, Charm Studios este serios, este profi si este insotit de cele mai multe reglementari legale.

 

De admin

Un comentariu la „Interes afirmat cu CharmStudios”
  1. Eu lucrez cu un alt studio si nu as pleca pentru nimic in lune!! Dar ma bucur sa vad ca majoritatea modelelor de videochat se bucura de conditii minunate si la alte studiouri!

Comentariile sunt închise.