Interpretarea viselor legate de bani si moarte

In fiecare seara oamenii au milioane de vise. Anumite vise sau simboluri pot fi intrepretate. In continuare vom vorbi despre ceea ce oamenii viseaza mai des.

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi visat macar odata bani. Daca visezi ca pierzi bani mai mereu asta nu e un semn chiar ok, reprezentand nesiguranta unor succese, proiecte esuate si chiar probleme in familie mai exact scandal. Daca visezi ca numeri bani inseamna ca planurile pe care le-ai facut nu sunt totusi degeaba ci se imbunatatesc. Visul cu banii este un vis foarte important si bineinteles are o sumedenie de explicatii. De exdemplu daca visezi ca gasesti undeva bani inseamna ca vei pierde banii pe care ii ai.

Atunci cand daruiesti bani este de fapt exprimata calitatea ta suprema si anume ca esti un om cu inima mare.Banii de argint reprezinta lansarea unor afaceri cu mult succes dar si cu castig mare. Pentru romani visele cu banii inseamana de fapt multa vorbarie, vei auzi vorbe goale, vei fi ametit cu vorbe goale etc.

Un alt lucru destul de neplacut care apare in visul cator mai multi oameni are si el o interpretare aparte.Daca visezi moartea unei persoane importante  inseamna ca ea va avea schimbari mari intr-un domeniu important din viata ei. Iar finalizarea acestuia ii va aduce multe reusite si felicitari.

Daca visezi ca mori tu inseamna ca iti este frica ca nu poti duce unele actiuni la bun sfarsit. De asemenea iti este teama sa iti asumi lucrurile persoanle dar si sa incerci noi oportunitati.

Se spune ca atunci cand vezi moartea in vis vei avea o viata mai lunga si nu vei avea partea de ea in realitate. Daca visezi moartea unui necunoscut inseamna ca simti nevoia de un nou inceput. De asemenea moarte unei persoane dragi sau foarte apropiate reprezinta de fapt teama de abandon.

Leave a Comment