Locuri superbe pe care trebuie sa le vizitezi

Venetia, Italia

Venetia este destinatia perfecta pentru calatorii care sunt in cautare de o experienta unica petrecuta intr-un oras special. Canalele care traverseaza orasul stau drept sosele, asigurand o optiune unica de transport in timp ce iti ofera de asemenea si un scenariu frumos.

Lençóis Maranhenses, Brazilia

Aceasta zona dispune de o colectie de dune curate, din nisip alb interconectate cu ape albastre ca de cristal curat, creand o frumusete pitoreasca pe care speri sa o vezi la o plaja, insa rareori o intalnesti.

Highlands, Islanda

Spectacolul stralucitor al luminilor nordului este un lucru ce ar trebui sa se regaseasca pe lista de dorinte a fiecaruia dintre noi, si unul dintre cele mai bune locuri de vizionat asa ceva este in Highlands Islanda.

Malaezia: Un paradis tropical

Daca esti in cautarea acelei zone de vis, pe plaja, langa mare, unde vrei sa te retragi pentru o vreme si sa te bucuri de apele de cristal curat si sa te bronzezi la maximum, atunci Malaezia ar trebui sa se afle in tipul listei tale.

Columbia: Un climat confortabil

Columbia este un loc grozav pentru a te retrage o vreme si a te bucura de viata datorita temperaturilor sale placute si a peisajului frumos. Chiar si mai bine de atat, aceasta tara ofera un trai super ieftin.

Ecuador: o destinatie de vacanta uimitoare

De la junglele sale si pana la plajele fine, Ecuadorul dispune de un peisaj de poveste care poate bate peisajele intalnite in alte locuri.In plus,in acest an, Ecuador a fost clasat drept una dintre tarile de top pentru calitatea vietii.

Panama: O casa departe de casa

Panama ofera un climat uscat si cald pe tot parcursul anului si foarte mici costuri de trai. Mai mult de atat, limba engleza este foarte vorbita si te poti face inteles cu oamenii daca ai orice fel de probleme.

Leave a Comment