Magia din salon – afla cum te poti rasfata prin serviciile de beauty alese corect

Toate femeile merg la salon, frecventa cu care fac asta depinzand de o gramada de factori. Serviciile din saloane sunt profesionale, astfel ca apeleaza la acestea femeile care au nevoie de o mana de expert sa le faca sa arate bine, sa se simta pe masura, sa aduca frumosul pe chipul lor si nu doar pe chip.

Desi pare o chestiune de alegere simpla, pur si simplu mergi la salon si ceri serviciul ce te intereseaza, dupa caz, unul de cosmetica, unul de modelare corporala, etc. In fapt, o astfel de alegere ar trebui sa depinda de anumite criterii. Tine cont de acestea pentru ca multitudinea de locatii de tip salon de infrumusetare Bucuresti te va pune in dificultate.

Alege salonul dupa prestigiul sau

Cu siguranta ca un loc de acest gen este renumit pe masura ce are cliente fericite. Asadar, cauta orice fel de informatie si tine cont de asta. Pentru ca la un eveniment special vei dori sa fii coafata si machiata impecabil, pentru ca dupa o sesiune de epilat nu iti vei dori reactii neplacute ale pielii si pentru miile de motive pentru care mergi la salon si nu doresti sa pleci dezamagita, alege locatia dupa review-uri sau pareri, dupa prestigiu si ce pareri au cele care deja au trecut pragul lor.

Alege salonul in functie de personal si dotari

La modul clasic lista de servicii ale saloanelor include coafor si cosmetica. Pe tine te va interesa un anumit segment de servicii, deci un anumit nivel de cunostinte si de dotari ale salonului. Spre exemplu, daca ai auzit de terapia cu oxigen si de beneficiile acesteia, nu doar pentru ten ci pentru intreg organismul, vei dori cu siguranta sa apelezi la serviciile din cadrul salonului Cinnamon. Saloanele de scortisoara, dupa acum sunt numite cele doua locatii, au personal calificat si dotari moderne pentru a putea oferi clientelor tot rasfatul.

Ca tot am amintit de acestea trebuie sa stii ca tot aici poti opta pentru abonamente la masaje sau pentru gama de servicii de nutritie si masaj. In acest sens, te vei adresa celor din salonul situat pe  strada Tunari nr. 6, sector 2 sau ii poti contacta prin intermediul site-ului, a contului pe pagina facebook si clasic, la telefon sau email: pentru programari 031 104 32 22 / 0730 992 638, office@cinnamonsalon.ro.

Alege salonul in functie de calitate

Oricand vei dori sa alegi o sedinta de epilat, coafat sau orice tip de serviciu  este evident ca in loc sa depui efort pe cont propriu, apelezi la un salon. Insa nu unul care nu mai are stoc de produse, care are angajati amatori si astfel ce iti ofera un serviciu ce lasa de dorit. Calitatea, in mai tot ceea ce alegem, inseamna respectul fata de tine.

Pentru cele care stau in capitala, in aglomeratul Bucuresti, am si o recomandare: Cinnamon Salon. A doua locatie, pe langa cea mai sus mentionata, este situatia tot in sectorul 2, dar pe Bd. Ferdinand I nr. 116. Gasesti pe site toate detaliile, serviciile de asemenea si dupa ce vei cerceta lunga lista te vei convinge ca un astfel de loc este micul colt de rai in care doresti sa ajungi, pentru rasfat si servicii de calitate.

Leave a Comment