Mantre importante care apar dupa despartire

Este posibil ca viata ta sa fie la fel de fericita si placuta chiar si dupa despratire, in acelasi mod in care era in timpul relatiei cu acel tip care ti-a dat papucii intr-un mod foarte dureros. Stiu ca de fapt te gandesti la o despartire ca la sfarsitul lumii si ca nu vei mai fi capabila niciodata intru a gasi barbatul potrivit.

Poti crede ca cel care tocmai a plecat a fost tipul potrivit pentru tine si astfel plecand ti-a daramat toate sperantele si visele frumoase, insa nu e asa. Daca a fost sa plece, atunci nu este cel potrivit pentru tine, pentru a ramane pentru tot timpul vietii alaturi de tine si de a va cladi o viata frumoasa impreuna.

Daca ai fost fericita cu viata ta inainte sa apara el in ea, atunci mai mult ca sigur vei fi si dupa ce a plecat. Inca detii tot ceea ce trebuie pentru a ramane intacta. El nu te-a completat, nu a fost sa fie, chiar daca initial asta ai crezut.

Daca te completeaza perfect, atunci si tu il completezi pe el, asadar plecand a dovedit faptul ca nu va potriveati, nu erati unul pentru celalalt suflete pereche. De cand a plecat, treaba ta este sa te intorci la viata ta, insa ca o noua persoana. Noua tu va avea o viata mult mai satisfacatoare si fericita, pe cuvant.

Exista un timp si un loc pentru toate, iar daca nu functioneaza lucrurile, atunci nu asa a fost scris sa fie. Urasc atunci cand oamenii se constrang in niste relatii din care nu au nimic de castigat sau atunci cand incearca sa faca lucrurile sa mearga, chiar daca este imposibil.

Cateodata, nu este pur si simplu timpul potrivit pentru o relatie. Oamenii sunt ocupati, axandu-se pe ei insisi si traind pentru niste scopuri altele decat relatiile de dragoste. O relatie fortata nu este o relatie fericita.

Leave a Comment