Masti de fata organice

Daca nu ai putin timp in programul tau incarcat  pentru a te indrepta si catre salonul de beauty, insa chiar ai nevoie de o masca de fata, mai bine fa-ti una de una singura acas la tine! Alegand doar ingrediente naturale, iti poti face putin timp pentru a te rasfata si a-ti rasfata pielea si tenul iti va multumi pentru acest lucru.

Alegand doar ingrediente naturale pentru pielea ta, vei face doar o alegere sanatoasa, dar te va si ajuta sa impiedici chimicalele de a se infiltra in pielea ta si in corpul tau, in timp ce iti va permite sa te folosesti de unele ingrediente naturale pe care le poti regasi de cele mai multe ori in bucataria ta si de care nu prea te folosesti in mod normal.

Daca pielea ta arata ca un adevarat desert si este terna, este timpul sa o hidratezi putin cu niste crema buna de fata sau de corp, sau mai bine cu o masca care sa-ti hraneasca pielea in mod natural pentru a o face sa arate in mod instant mai supla si mai luminoasa, dar si mai tanara. Doua dintre cele mai importante ingrediente pe care le poti folosi pentru o masca de fata sunt avocado si mierea, care iti vor hrani pielea cu proprietatile lor bogate in nutrienti.

Avocado este grozav mai ales pentru piele datorita faptului ca acest contine acizi grasi care, atunci cand sunt aplicati asa cum trebuie, imbunatatesc hidratarea si elasticitatea. Adaugarea de ulei de cocos in aceasta masca poate face mai fina pielea, de asemenea.

Cu toatele avem nevoie de putina luminozitate din cand in cand, in special daca nu am dormit prea mult  in ultima vreme din cauza tuturor acelor petreceri la acre am participat. Papaya este tot ceea ce ai nevoie pentru a-i oferi pielii tale imboldul de care are nevoie pentru a arata mult mai luminoasa.

Leave a Comment