Metode de eliminare a oboselii

Stim cu totii senzatia cand ne trezim foarte devreme, avem ceva de facut insa ne-am dori sa mai dormim macar cateva minute in plus. Cand ne trezim de dimineata, avem anumite urme pe chip, suntem vizibil obositi iar multe dintre femei se confrunta si cu aparitia cearcanelor sau pungilor de sub ochi.

De regula, femeile nu isi doresc sa aibe urme de cearcane sau de oboseala deoarece acestea le strica aspectul fizic. Ce puteti sa faceti pentru a oreveni aparitia acestora?

In primul rand, trebuie sa folositi apa. Faptul ca aveti cearcane sau pungi sub ochi poate fi o cauza a deshidratarii. In momentul in care te trezesti trebuie sa faci astfel incat sa dai buzna pana la baie si sa te speli pe fata cu apa rece insistand in zona ochilor. Astfel, te vei simti mult mai bine, vei arata mult mai fresh iar urmele de oboseala vor fi sterse de pe chip cat am zice “peste”.

Apoi, nu trebuie sa uitati de fructe, de sucurile de fructe si de mastile cu aceleasi compozitii. In momentul in care aveti urme ale oboselii ati putea sa apelati la aceste tipuri de masti care se vor dovedi cu adevarat benefice si utile pentru dvs. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la diferite trucuri, sa consumati sucuri din fructe de padure sau sa faceti sucuri pe care s ale aplciati pe fata. Astfel, va veti simti mult mai bine iar tenul dvs. va arata mult mai proaspat.

De asemenea, trucurile de make-up va pot scoate din aceasta situatie si va pot crea un look foarte fresh. Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati diferite produse pentru acoperirea cearcanelor si  sa aplicati iluminator in zona arcadei, in interiorul ochilor si in zona tamplelor. Astfel, veti arata mult mai fresh si veti reusi sa stergeti urmele de oboseala.

Leave a Comment