Metode pentru renuntarea la rosul unghiilor

Fara nicio indoiala, mana unei femei este cartea sa de vizita iar frumusetea ei depind anumiti factori: ingrijirea unghiilor si a pielii. Foarte multe dintre femei au prostul obicei de a roade unghiile. Ei bine, acest lucru contribuie semnificativ la deteriorarea unghiilor si la aspectul intregii maini.

Stim cat de mare este numarul persoanelor care isi rod unghiile din diferite motive, asa ca m-am gandit sa va ofer cateva posibilitati care sa va ajute sa renuntati la acest prost obicei:

Utilizati o substanta amara

Acesta este un truc care ar trebui sa functioneze foarte bine. Puteti sa aplicati pe unghie un polish cu un gust amar, persistent, dezgustator care sa se mentina macar 2 zile. Vei avea tendinta de a baga unghiile in gura insa le vei scoate de indata ce vei simti gustul groaznic, amar de pe unghii. Acest gust te va coplesi pentru o perioada de cel putin cateva minute iar acest lucru cu siguranta te va determina sa renunti la roaderea unghiilor. Nu incerca sa te obisnuiesti cu gustul doar de dragul de a putea sa iti rozi unghiile in continuare.

Truc: poarta acest flacon tot timpul in geanta. De fiecare data cand simti ca gustul a disparut nu ezita sa dai iarasi unghiile. Oricat de dezgustator ar parea nu trebuie sa uiti ca o faci in folosul tau.

Extensii de unghii

Poti sa apelezi la extensiile de unghii. Acestea vor oferi mainii un aspect extrem de placut deoarece vor arata foarte ingrijite si modelul nu se va sterge. Indiferent cat de mult iti rozi unghiile nu trebuie sa uiti ca modelul nu va disparea de pe unghii deoarece este foarte rezistent, la fel ca si textura unghiilor care va fi suficient de tare incat sa  reziste roaderii. Totusi, dupa ce vei avea aplicate extensii de unghii este posibil sa nu iti mai placa senzatia de a le roade si astfel vei renunta la prostul obicei.

Poti sa le dai chiar si pe acestea cu o substanta amara care cu siguranta te va face sa renunti la acest obicei. Poti sa ii spui persoanei care iti face manichiura sau poti folosi chiar tu diferite produse profesionale. Pentru mai multe informatii despre produse, click aici .

Scapati de stres

De cele mai multe ori, roaderea unghiilor este cauzata de stres, de faptul ca persoana este foarte stresata si nu poate sa tina acest obicei sub control. In momentul in care esti stresat din anumite lucruri iar acest lucru te determina sa iti rozi unghiile ar trebui sa gasiti sursa care te face sa fii stresat si sa o elimini. Este foarte important sa faci acest lucru.

Poti sa mergi la yoga, inot sau sa faci alte lucruri care te fac sa elimini doza mare de energie negativa din corp.

De asemenea, poti sa freci ardei iute de unghii. Este un truc extrem de eficient si te va ajuta foarte mult daca il vei folosi. Ai grija la zonele pe care aplici ardeiul deoarece unele  dintre ele pot fi sensibile.

 

 

 

 

Leave a Comment