Miracolele uleiului de argan

Uleiul de argan este foarte benefic si are numeroase proprietati atat pentru santate cat si pentru frumusete. Probabil ca ati auzit cum industria cosmetica pare sa foloseasca din ce in ce mai mult uleiul de argan. Acesta are un efect antiinflamator foarte puternic si hidrateaza in profunzime atat pielea cat i parul avand un puternic efect revitalizant. De asemenea, uleiul de argan controbuie la o foarte buna circulatie sangvina protejand sistemul imunitar si avand efecte pozitive asupra performantelor sexuale. De fapt, acestea sunt doar cateva din proprietatile uimitoare ale uleiului de argan ceea ce ne face sa il numim un adevarat lichid de aur.

Uleiul de argan poate fi folosit cu succes pentru ingrijirea parului, imbunatatind considerabil calitatea acestuia. De fapt, daca vrei sa combati firele depicate si vrei sa ii oferi parului tau o sesiune de rasfat si regenerare, poti sa aplici ulei de argan pe parul uscat si va aparea o stralucire magnifica. El se poate folosi atat pe toata suprafata parului atunci cand este uscat cat si in momentul in care parul este umed sau us. Sse poate aplica doare pe varfurile uscate si deteriorate dar dupa ce parul este uscat in intregime. De asemenea, daca mergeti la mare sau la plaja utilizati numaidecat ulei de argan deoarece acestea protejeaza parul impotriva efectelor provocate de razele ultraviolete , de apa marii sau de clorul din apa.

El trebuie sa fie folosit si pentru scalp deoarece acesta este extrem de benefic. Daca va confruntati cu mancarimi si aveti un scalp uscat ar trebui sa incercati uleiul de argan. Se aplica o cantitate de ulei pe o discheta demachianta si se tamponeaza scalpul. Mergeti apoi la culcare pentru ca uleiul sa poata sa isi faca treaba si sa contribuie pozitiv la imbunatatirea functiei scalpului.

Leave a Comment