Moda stilului Ombre

Tot o moda imprumutata de afara de catre noi romanii este si vopsirea parului in degrade, asa-numitul stil “ombre”. Ce inseamna mai exact asta? Unora le poate parea ca parul arata mai mult ars si in neconcordanta cu restul lookului, altora insa le poate placea atat de mult cum se vede la altii/altele, incat sa decida sa isi faca si singuri sau la salon o asemenea schimbare.

Odata facuta schimbarea, ori te poti bucura si o poti recomanda si altora, ori poti ajunge sa iti urasti propria podoaba capilara si sa alegi ori sa te ascunzi in casa pentru ceva timp, ori sa-ti tunzi varfurile proaspat colorate.

Asta se intampla in situatia in care nu stii sa-ti alegi propria nuanta, care sa fie cea mai potrivita atat pentru culoarea naturala a parului tau, cat si pentru lungimea acestuia.

Pro si contra

Atunci cand este facut cum trebuie, fie la salon, fie acasa de catre tine sau de catre o prietena, rezultatul poate fi foarte natural, aducand mai mult a par mangaiat de razele soarelui, insa se poate intampla si invers, poate merge foarte rau si iti poti simti in prima instanta pielea capului dureroasa, apoi insusi parul, pletele pe care ai ales sa le decolorezi foarte sensibile, aspre si cu fire despicate si nesanatoase.

Unele persoane, de obicei de gen feminin, nu sunt adeptele acestui trend ajungand sa-l critice si sa zica despre el ca iti face parul sa arate ca o matura, sau foarte nenatural.  Pe timpul verii insa, acest look este foarte adoptat, foarte rar putandu-ti da seama ca fata/femeia respectiva si-a facut o interventie de hairtsyle.

Oricum, aceasta tendinta adoptata din alte parti are toti mai muti adepti si adepte mai ales in tara la noi, in ultima vreme. Celebritati internationale sau celebritati autohtone au dat startul in aceasta privinta iar oamenii obisnuiti sau fanii acestora, din dorinta de a fi cat mai asemanatori cu idolii lor, fac tot posibilul sa semene cu originalul, mai ales daca este sa le si prinda schimbarea.

 

 

Leave a Comment