www.saluscontrols.ro

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa gasesti temperatura ideala in locuinta atunci cand te intorci din concediu? Ori ca in intervalele de timp in care esti plecat de acasa costurile privind caldura vor fi infime, iar energia termica care este atat de scumpa nu se va risipi? Toate aceste lucruri devin realitate atunci cand te decizi sa investesti intr-un termostat Salus iT 600 Smart Home.

Pe intelesul tuturor, ce este Salus iT 600 Smart Home?

Este bine stiut faptul ca un termostat instalat in completarea sistemului de incalzire este mai mult decat o idee buna. Prin intermediul acestui dispozitiv poti controla mult mai eficient temperatura ambientala, insa modelul in cauza nu se limiteza doar la acest aspect.

Salus iT 600 Smart Home se incadreaza in categoria termostatelor inteligente, incununand cu succes era IoT – Internet of Things. Ce beneficii ofera? De ce este intelept sa il achizitionezi si sa il instalezi? La aceste intrebari gasesti raspunsul punctual, mai jos.

  1. Componentele sistemului sunt interconectate prin wi-fi. Asta inseamna ca nu vor mai sta in calea ta firele si cablurile unui termostat clasic de care te impiedicai mereu. In plus, daca tii la design-ul unei camere, nu iti vei dori ii strici estetica. Simplu si la indemana tuturor, intregul sistem poate fi controlat prin conexiune wireless.
  2. Sistemul poate fi monitorizat si controlat foarte simplu. Ce inseamna asta? Ne-am obisnuit deja sa apelam la smartphone atunci cand dorim sa aflam o informatie. Termostatul Salus iT 600 Smart Home este demonstratia vie ca tehnologia ne face viata mai usoara, astfel incat acesta poate fi controlat cu ajutorul aplicatiei gratuite disponibile pentru web, cat si pentru iOS si Android.
  3. Il poti instala de unul singur! Daca pentru montarea, intretinerea si efectuarea diverselor reparatii la instalatiile de incalzire, sanitare sau electrice interventia unui specialist se dovedea a fi o necesitate, in cazul termostatului lucrurile se simplifica. Tutorialele pe care le gasesti in aplicatie sunt suficiente pentru a invata sa instalezi de unul singur acest sistem atat de performant.
  4. Dispozitivul este compatibil cu toate tipurile de sisteme de incalzire. Este eronat sa crezi ca termostatul Salus iT 600 Smart Home este corespunzator numai pentru incalzirea prin radiatoare. De fapt, fie ca ai un sistem de incalzire prin pardoseala, cu radiatoare, unul mixt sau utilizezi aparate electrice de incalzire, termostatul ambiental mentionat reprezinta raspunsul potrivit in fiecare context, fiind compatibil cu orice tip de sistem de incalzire.
  5. Facturile lunare vor fi mai reduse, deoarece vei economisi. Cea mai mare parte dintre proprietari incep sa iti faca griji atunci cand sezonul rece se apropie. Cauza? Costurile privind incalzirea ating cote ingrijoratoare in cazul in care nu s-au luat din timp masuri in acest sens.

 

Acest sistem te va ajuta sa economisesti – ii setezi o temperatura mai scazuta in timpul noptii, cand pleci la munca il programezi sa nu mai furnizeze caldura, iar inainte cu 30-45 de minute inainte de a ajunge acasa faci setarile corespunzatoare prin intermediul aplicatiei pentru a beneficia de un confort termic optim.

Cat priveste costurile unui astfel de termostat, pretul pe care il vei plati este banal in comparatie cu avantajele de care vei avea parte pe termen scurt, cat si lung. Mai multe informatii despre acest dispozitiv gasesc cei interesati pe saluscontrols.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *