Nu orice studio de videochat, ci Prime Studios – alege ce e mai bun din ce e bun

Munca in videochat a devenit tot mai populara. Dupa ani si ani in care a continuat sa sfideze mai tot ce se intampla pe piata muncii – adica vine cu oferte de job ce nu au ca si criteriu de baza nevoia de experienta si salariile sunt foarte mari – studiourile de videochat au inceput sa fie tot mai cautate. Cele dornice sa incerce un astfel de job ar trebui sa stie ca exista diferente intre angajatorii din aceasta nisa.

Hai sa faci parte din echipa noastra! Multi angajatori din domeniu iti vor spune asta. Ce face realmente diferenta este si ceea ce inscrie un studio de profil in topul celor din liga I.

Ce iti poate oferi diferit Prime Studios

In primul rand, este vorba de siguranta unui loc de munca unde poti avea continuitate. Nu este un job sezonier sau unul din care te retragi dupa cateva luni de activitate. O poti face oricand, asta depinde doar de tine pana la urma.

In al doilea rand, este un studio exclusiv pentru femei. Vei descoperi aici modele la un studio de videochat din Bucuresti cu si fara experienta la inceput. Nici nu va conta, pentru ca aceasta nu este o regula a angajarii in domeniu. In orice caz, iti este pus la dispozitie un program complex de training, complet gratuit.

Mai mult decat atat, Studioul Prime presupune de asemenea o schema de salarizare care te va incanta pe deplin. Cu siguranta ca nu ai mai auzit pana acum despre decontarea transportului. Chiar daca valoarea nu este una foarte mare, tine cont ca nu oricine este dispus sa plateasca o suma de bani doar pentru ca o fata sa ajunga la un interviu. Mai apoi sunt si bonusurile foarte incurajatoare: cine recomanda o prietena, cine are cele mai multe ore petrecute online si nu numai.

Un exemplu in plus ca acest studio are o altfel de politica decat celelalte din aceasta nisa se refera si la lista de bonusuri. Asa cum vei descoperi si in pagina oficiala, exista o serie de bonusuri ce incanta orice model. Unul dintre acestea se refera la bonus procentual, parte din sumele pe care un model le-ar incasa. Dupa primul an de colaborare, timp in care ai  performat in showuri live, iata si rasplata ta!

Criterii de angajare in videochat

Vei descoperi ca nu sunt criterii exagerate. Ai nevoie de buna dispozitie, de curiozitatea de a descoperi ceva nou si de flexibilitate. Fii deschisa la a conversa online cu cei care efectiv adora sa te admire. Urmezi trainingul oferit de studio si ai toate sansele sa evoluezi asa cum iti doresti, incat incasarile tale sa creasca de la luna la luna.

Minime cerinte sunt cele legate de cunoasterea limbii engleze, cel putin baza, precum si cunostinte minime de lucrat pe calculator. Descopera mai multe la Prime, fie din pagina oficiala, fie direct la sediul fizic.Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Leave a Comment