Ochi mai mari cu ajutorul machiajului

Machiajul are rolul de regula, de a accentua trasaturile frumoase si de  a ascunde perfectiunile. Sigur ca exista si anumite trucuri de care trebuie sa tineti cont daca va doriti sa creati iluzia unor ochi mai mari.

Ochii mai mari sunt fara doar si poate expresivitate si lumina. Cu cat ochii sunt mai mari si mai luminosi cu atat persoana care ii poarta este mai expresiva si mai atrgaatoare. Sigur ca nici nu trebuie sa exageram cu dimensiunea lor, si daca deja aveti forma ochilor destul de mare trebuie totusi sa nu exageram cu accentuarea lor.

Exista totusi o serie de trucuri de care trebuie sa tineti cont daca va doriti sa aveti niste ochi mai mari si mai expresivi. Iata care sunt secretele iluziei unor ochi mai mari:

In primul rand, trebuie sa stiti si sa tineti cont de faptul ca ochii par mai mari daca genele sunt mai mari. Genele sunt cele care creaza in primul rand ochii mai mari. Pentru a crea un efect mai bun trebuie sa va curbati genele. Asadar, in functie de preferinta, inainte sau dupa folosirea mascarei trebuie sa folositi un clestisor care s ava ajute sa va curbati cat mai mult genele.

De asemenea, pentru a avea ochii mai mari trebuie sa mai folositi si mascara pe genele de jos. cu cat sunt mai accentuate cu atat ochii par mai expresivi si mai mari.

Mai mult, daca vreti sa aveti ochii mai mari puteti sa apelati la niste gene false deoarece acestea fac ochii mai expresivi. Puteti sa mergeti la un salon care sa va puna gene sau chiar puteti sa va puneti acasa. Ele se gasesc in farmacii sau in magazine de specialitate iar daca sunt prea mari puteti sa le mai taiati pentru a fi potrivite.

Leave a Comment